برنامه گردشگری تهران برای هشت میلیون زایر/بوم‌گردی در تهران رونق می‌گیرد

خبرگزاری شبستان:مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران از اجرای طرح‌های بوم‌گردی در استان خبر داد و گفت: گردشگری مذهبی، سلامت، رویدادمحور و تاریخی فرهنگی با محوریت بوم‌گردی محورهای توسعه گردشگری تهران هستند.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، دلاور بزرگ‌نیا، مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران در نخستین نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به محورهای اصلی صنعت گردشگری در استان گفت: محور فرهنگی تاریخی یکی از جاذبه هایی است که می تواند گردشگران را به شهر تهران فرا بخواند.

 

وی با بیان اینکه باید بناهای ارزشمند فرهنگی، تاریخی و میراث مادی و معنوی را شناسایی و معرفی کنیم، خاطرنشان کرد: میراث مادی، بافت ها و مناطق ارزشمندی که از آنها برخورداریم باید شناسایی، حفظ و مرمت و تعیین حریم شود.

 

مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران با بیان اینکه در حوزه فرهنگی و تاریخی باید بسیاری از آثاری که در حال تخریب هستند تعیین تحریم کنیم، خاطرنشان کرد: تعیین حرمی این آثار در حفاظت از آثار تاریخی فرهنگی تهران کمک زیادی خواهد کرد.

 

بزرگ نیا محور گردشگری رویدادها را از دیگر ظرفیت های موجود در استان تهران عنوان کرد و گفت: از رویدادهای مهم و بین المللی که در تهران در حال شکل گیری و رخ دادن است کمتر استفاده کرده ایم.

 

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران خاطرنشان کرد: فیلم فجر از جمله رویدادهایی است که می توانیم از ظرفیت آن برای توسعه گردشگری استفاده کنیم و همانند جشنواره کن برنامه های گردشگری با خروجی محصول گردشگری داشته باشیم.

 

وی با اشاره به ظرفیت های گردشگری مذهبی در تهران گفت: ظرفیت های فوق العاده‌ای در حوزه گردشگری مذهبی در تهران داریم که از آن جمله می توان به حضور حدود هشت میلیون زایر در حرم حضرت عبدالعظیم اشاره کرد و باید در این زمینه برنامه های گردشگری داشته باشیم.

 

بزرگ نیا گردشگری سلامت را از دیگر ظرفیت های موجود برای توسعه گردشگری در تهران عنوان کرد و گفت: با توجه به پیشرفت های پزشکی کشور و فضاهای کالبدی بیمارستان ها هم اکنون بیمارستان های جدید با رویکرد جذب بیماران خارجی طراحی و فعالیت می کنند.

 

وی با بیان اینکه می توانیم از فضای ایجاد شده در حوزه گردشگری سلامت به نحو مطلوبی استفاده کنیم، اظهار داشت: با وزارت خارجه، نظام پزشکی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می توان برای توسعه گردشگری سلامت همکاری هایی انجام داد.

 

بزرگ نیا تاکید کرد: گردشگری تاریخی فرهنگی، گردشگری مذهبی، گردشگری رویدادی و گردشگری سلامت محورهای اساسی توسعه گردشگری در استان تهران است.

 

بزرگ نیا با اشاره به غفلت در حوزه گردشگری روستایی گفت: برای توسعه گردشگری روستایی در استان تهران برنامه هایی پیش بینی کرده ایم.

 

وی از ارایه صد مجوز بوم گردی در روستاهای مختلف شهر تهران در سال 97 خبر داد و گفت: تاکنون 46 مورد تقاضا برای بوم گردی داشته ایم.

 

بزرگ نیا ادامه داد: شهرستان های دماوند، شهریار، فیروزکوه و کن از جمله مقاصد گردشگری ای هستند که بوم گردی برای آنها پیش بینی شده است.

 

وی با اشاره به اهمیت روان سازی و سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان تهران گفت: سرمایه گذاری در حوزه اقامتی گردشگری تهران ریسک پذیر نیست و می توان از ظرفیت های این بخش برای جذب سرمایه گذاران استفاده کرد.

 

وی با بیان اینکه صنعت گردشگری یک صنعت فرابخشی است، افزود: پنجره سرمایه گذاری را باید جدی بگیریم و زمینه ای فراهم کنیم تا سرمایه گذاران در کمترین زمان مجوزهای لازم را دریافت کنند و دیگر نیاز نباشد برای گرفتن مجوز به 16 ارگان و دستگاه مراجعه کنند.

 

بزرگ نیا با اشاره به اهمیت استفاده از تکنولوژی در ایجاد زمینه سرمایه گذاری گفت: در اندیشه ایجاد پنجره مجازی سرمایه گذاری هستیم و با توجه به اینکه بیش از 60 درصد زیرساخت های ارتباطی کشور در تهران مستقر است می توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

 

وی با اشاره به آغاز تعطیلات تابستان گفت: شادی و نشاط یکی از عناصر هویت بخش ایرانی هاست که در شاهنامه فردوسی نیز به آن توجه ویژه ای شده است.

 

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران خاطرنشان کرد: تامین شادی مردم با محوریت گردشگری و با برگزاری رویدادهای مختلف می تواند در ایجاد فضای شادی و نشاط در جامعه ک

کد خبر 711447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha