به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، تقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در بخش دوم نشست خبری خود گفت: منابع و مصارف سازمان تامین اجتماعی مهمترین چالش همه صندوق های بیمه ای است. سازمان تامین اجتماعی تنها سازمان بیمه گری است که بدون اکتفا به منابع عمومی دولت تعهدات خود را اجرا می کند.
وی با بیان اینکه ما در سال گذشته 75 هزار میلیارد تومان سازمان هزینه کرده است، افزود: همچنین حدود 52 هزار میلیارد تومان نیز برای مستمری بگیران پرداخت کردیم که حدود نیمی از درآمد نفتی را شامل می شود و حدود 15 هزار میلیارد تومان هم در رابطه با درمان هزینه کردیم و 4 هزار میلیارد تومان هم در خصوص مصارف لجستیک، پشتیبانی و سرمایه گذاری در بخش های مختلف هزینه کردیم.در سال جاری نیز 98 میلیارد تومان برای مصارف سازمان در نظر گرفتیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی دفترچه ها به طور کامل حذف شده است، نسخه ها به صورت الکترونیک صادر می شوند، در سال گذشته 70 میلیون نسخه الکترونیک صادر شده است و حدود 15 میلیارد تومان هم در چاپ دفترچه صرفه جویی کردیم.
وی با اشاره به مراکز طرف قرارداد نیز اظهار کرد: طرح حذف دفترچه های تامین اجتماعی در سه استان به صورت پایلوت انجام شده و در پنج استان دیگر نیز اوایل تیرماه انجام خواهد شد، در واقع نسخه در کلیه داروخانه ها قابل رویت است ،خوشبختانه با همکاری که وزارت بهداشت داشته امیدواریم تا آخر سال کل مراکز تحت پوشش قار بگیرند.
نوربخش در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر هزینه پیش بینی شده برای بخش درمان در سال جاری گفت: بر اساس بودجه سازمان تامین اجتماعی، مصارف بخش درمان 21 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است و سازمان تامین اجتماعی در خزانه دولت حسابی را باز کرده که کلیه مصارف و منابع بخش درمان در آن حساب گردش خواهد داشت.
نوربخش با اشاره به حذف تصویر ابن سینا از جلد دفترچه های بیمه خاطر نشان کرد: برای مدت کوتاهی تصویر ابن سینا از روی جلد حذف شده و در دفترچه های آینده تمثال ابوعلی سینا با طراحی زیباتری چاپ خواهد شد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه 600 میلیارد تومان در این سازمان برای حمایت از کالای ایرانی تخصیص داده شده است، اذعان کرد: برای اجرایی شدن این موضوع اقدامات موثری در حال انجام است.
وی با اشاره به طرح همسان سازی مستمری بگیران اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه مقرر شده است تا پایان سال دوم برنامه آیین نامه مربوطه تهیه شود، معاونت بیمه ای مشغول بررسی فنی آن است تا آیین نامه تهیه و در بودجه سال 98 لحاظ شود.
نوربخش با اشاره به بیمه کولبران تصریح کرد: مشاغل برای بیمه شدن یا باید دارای کارگاه باشند یا کد مشخصی داشته باشند، کولبرها جزو صنوف مشخص نیستند، اکنون 50 هزار باربر تحت پوشش بیمه هستند که سهم کارفرمایی آنها را دولت می پردازد اما اگر کولبرها صنوف مشخصی داشته باشند می توانند از امکانات بیمه ای استفاده کنند..
نظر شما