گلستان پیشرو در اجرای طرح ارجاع الکترونیک روستائیان کشور/ ۲۴۰ پزشک خانواده در مراکز درمانی مستقر هستند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل بیمه سلامت گلستان با بیان اینکه استان پیشرو در اجرای طرح ارجاع الکترونیک روستائیان کشور است، گفت: بیش از ۲۴۰ پزشک خانواده مستقردر مراکز درمانی دهستان های استان کار ارجاع الکترونیک را انجام می دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، سید محمد حسینی، مدیرکل بیمه سلامت گلستان، امروز (20 خرداد) در جمع خبرنگاران گفت: یک میلیون و 300 هزار نفر از مردم استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

 

وی افزود: از این تعداد 25 هزار نفر را کارکنان دولت، 950 هزار نفر را روستائیان و مابقی را بیمه شدگان سلامت همگانی، سایر اقشار و صندوق بیمه ایرانیان تشکیل می دهند.

 

حسینی تصریح کرد: با تغییرات ایجاد شده، از آبان سال گذشته کسانی که دارای بیمه سلامت همگانی بودند اجازه دریافت از خدمات در مراکز درمانی خصوصی را  پیدا کردند.

 

وی خاطرنشان کرد: صندوق بیمه ایرانیان به منظور بهره مندی افراد مستقر در شهرها از امکانات بخش درمانی خصوصی، راه اندازی شده است.

 

حسینی با بیان اینکه ماهانه 44 هزار تومان برای این بیمه درنظر گرفته شده است، اظهارداشت: 50 درصد از این مبلغ را دولت پرداخت می کند و مابقی برای هر فرد در سال 264 هزار تومان است.

 

استحقاق سنجی بیماران در 8 بیمارستان اجرا شد

وی با اشاره به اجرای طرح استحقاق سنجی، گفت: این طرح از خرداد سال جاری از مرحله خدمات بستری شروع شده است تا کد ملی و تمامی اطلاعات درمانی بیمه شده در سیستم ثبت شود. این طرح در 8 بیمارستان استان اجرا شده است و تا پایان سال در تمامی بیمارستان های استان نیز اجرا خواهد شد.

 

مدیرکل بیمه سلامت گلستان با اشاره به اینکه یک هزار و 478 نفر تحت پوشش بیماران خاص بیمه سلامت هستند، افزود: از این تعداد 93 بیمار هموفیلی، 334 بیمار تالاسمی، 558 بیمار دیالیزی، 293 بیمار پیوند کلیه و 290 بیمار ام اس هستند.

 

وی در خصوص اجرای طرح ارجاع الکترونیک نیز گفت: این طرح برای روستائیان استان گلستان در سال گذشته در سه شهرستان بندرترکمن، آق قلا و علی آباد کتول اجرا شد.

 

استان گلستان پیشرو در اجرای طرح ارجاع الکترونیک روستائیان کشور

حسینی اضافه کرد: بیش از 240 پزشک خانواده در مراکز درمانی دهستان های استان مستقر هستند که کار ارجاع الکترونیک را انجام می دهند.

 

وی استان گلستان را در اجرای طرح ارجاع الکترونیک روستائیان در کشور پیشرو خواند و گفت: در سال گذشته 85 میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی استان جهت ارائه خدمات ارجاع روستائیان پرداخت شد.

 

138 مرکز جامع سلامت در سطح استان خدمات می دهند

حسینی افزود: از اول خرداد نیز این طرح در سطح استان کلید خورده و در یکصد و 38 مرکز جامع سلامت در سطح استان با 240 پزشک خانواده به بیش از 950 هزار نفر خدمات می دهند.

 

وی در خصوص بدهی به بیمه سلامت به داروخانه ها، اظهارداشت: هزینه خدماتی داروخانه ها تا دی 96 پرداخت شده و بهمن، اسفند و فروردین هنوز پرداخت نشده است.

 

مدیرکل بیمه سلامت گلستان در بخش دیگری با بیان اینکه بیماران در بیمارستان های دولتی نباید برای تهیه دارو و وسایل خود به بیرون بیمارستان فرستاده شوند، گفت: به همین منظور سال گذشته با افزایش 25 نفر تعداد ناظران مقیم بیمارستان ها به 45 نفر رسید که ناظر رسیدگی به امور هستند.

 

وی افزود: این ناظران مقیم بیمه ها در فضای قیزیکی بیمارستان ها مستقر هستند.

 

کد خبر 710168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha