نوید محمودی، کارگردان فیلم سینمایی «رفتن» درباره این فیلم و پرداختن به معضلات مهاجران افغانستانی به خبرنگار سینمایی شبستان گفت: مهاجرت و عشق دو اتفاق بسیار بزرگ و تاثیرگذار است که در همه قصه ها جذابیت دارد. این جذابیت برای من بیشتر است چون من خودم مهاجر هستم و همیشه به مسائل از نگاه یک مهاجر نگاه کردم. به همین دلیل موضوع مهاجرت برای من بیش از دیگران تاثیرگذار است.
وی در پاسخ به اینکه آیا از ایرانیان دلگیر است یا خیر، بیان کرد: من از مردم ایران دلگیر نیستم و ناراحتی ندارم. من فکر می کنم درباره مهاجرت و مهاجران صحبت کردن، جدای هر موضوعی، کاری انسانی به حساب می آید؛ همچنان که ما در کشوری زندگی می کنیم که حدود 6 میلیون مهاجر در دنیا دارد و وقتی درباره یک مهاجر صحبت می کنیم، مهم نیست متعلق به کدام کشور است و چه ملیتی دارد.
به گفته محمودی، صحبت کردن درباره موضوع مهاجرت، پرداختن به یک دغدغه انسانی است که همیشه برای من دوست داشتنی و قابل احترام است.
وی درباره پرداختن به یک موضوع جهانی در «رفتن» و اینکه از چه ویژگی های بین المللی برای فیلمش بهره گرفته است، توضیح داد: من و برادرم تا امروز اتفاقاتی که مساله مهاجرت می تواند بر عشق و رابطه دو نفر تاثیر بگذارد را مورد بررسی قرار دادیم و طبیعتاً در سالهای آینده به کارهای متفاوتی فکر می کنیم و انجام می دهیم.
این کارگردان و تهیه کننده سینما درباره انتخاب بازیگران فیلم «رفتن» گفت: بازیگران افغانستانی را از بین مهاجران افغانستانی با پیگیری چندین ماهه به کار گرفتیم. بهرنگ علوی، نازنین بیاتی و شمس لنگرودی نیز دعوت به بازی شدند که محبت داشتند و قبول کردند.
وی در پاسخ به اینکه آیا اکران این فیلم در گروه هنر و تجربه دغدغه تان بود یا اینکه دوست داشتید فیلم تان مخاطب بیشتری داشته باشد، به شبستان گفت: دوست داشتم «رفتن» در هنر و تجربه اکران شود چون نوع فیلم به گونه ای است که زمان زیادی برای اکران لازم دارد و به این دلیل که بازیگران اصلی فیلم، چهره نیستند باید مردم آن را به یکدیگر معرفی کنند.
نوید محمودی در پایان بیان کرد: مهاجرت بخشی دردناک از زندگی آدم هاست و دوست دارم پس از تماشای این فیلم، وقتی مردم با مهاجران روبرو شدند، با آنها مهربان باشند.
نظر شما