به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، غلامرضا محمودی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پلدخت در این کارگاه، گفت: ادبیات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در عرصههای گوناگون برای بالندگی و پویایی نیاز به برگزاری دورههای آموزشی دارد.
وی افزود: ارتقای سطح کیفی آثار این گونه ادبی نیازمند یک تعامل دو سویه است که باید بین رزمندگان بهعنوان منابع اصلی و سرچشمهای غنی در جهت آفرینش آثار فاخر ادبی و نویسندگان و اهالی قلم بهعنوان باز آفرینان و باز نویسان صحنهها و حماسههای دوران انقلاب و دفاع مقدس برقرار شود.
محمودی اظهار داشت: انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دو ارمغان بزرگ و دو تحفه گرانقدر الهی هستند که خداوند متعال به ملت ایران عطا کرده و امروز ادبیات در این دو عرصه سترگ دارای نمودهای بسیار مناسبی در تاریخ ادبیات فارسی شده است.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی پلدختر بیان داشت: جایگاهی که امروز این ادبیات در بین حوزه ها و گونههای ادبی رایج پیدا کرده، چه در حوزه پراکندگی و چه در مقام چاپ و نشر و تولید کتاب با هیچکدام از موضوعات دیگر قابل قیاس نیست.
گفتنی است، کارگاه تخصصی ادبیات معاصر با حضور «علی نوری»، عضو هیات علمی دانشگاه لرستان و پژوهشگر برجسته ادبی و منتقد ادبیات داستانی معاصر و «بهروز سپد نامه» پژوهشگر، مترجم، شاعر کشور و با شرکت جمعی از شاعران شهرستانهای استان لرستان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما