به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، یکی از مشکلات جامعه خرافه های دینی است. خرافه هایی که با اسم دین از احساسات مردم سو استفاده می شود. خیلی از مردم نمی دانند برخی از کارهای آنان مسئله شرعی و دینی نیست بلکه خرافه است.
غرفه آستان حضرت عبدالعظیم (ع) در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، یک اقدام فرهنگی جالب را به معرض نمایش گذاشته است.
این غرفه نمایشگاهی برگزار کرده است که شامل 110 تابلو است. مضمون این تابلو ها خرافه زدایی از جامعه است.
یکی از این خرافه های رایج را که در این نمایشگاه هم به معرض دید برای آگاهی سازی مردم گذاشته شده بود، شمع روشن کردن در زیارت گاه ها و سقاخانه ها برای حاجت روا شدن است. این موضوع خرافه بیان شده است و واقعیت ندارد.
یکی دیگر از خرافه ها پخش کردن آجیل مشکل گشا جهت حاجت روا شدن است. باز هم در این نمایشگاه به این خرافه اشاره شده بود که اصل نذر کردن مانعی ندارد اما عمل مذبور هیچ دلیل شرعی ندارد. یکی از راههای حاجت روا شدن خواندن دعای توسل است.
در این نمایشگاه به درست نبودن خرافه در پیدا کردن اشیاء در آینه، تخم مرغ شکستن برای پیدا کردن حسود، نشر تصویر منتسب به اهل بیت (ع)، خرافه در دفع شر و جلب خیر از طریق پریدن از روی آتش نیز اشاره شده بود.
همچنین مسابقه ای نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار شده است، بازدیدکنندگان از نمایشگاه به پرسش هایی ازخرافه تا واقعیت پاسخ می دهند و جوایزی نیز دریافت می کنند.
نظر شما