به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه و فرمانده وقت لشکر ۴۱ ثارالله در دوران دفاع مقدس یادداشتی بر کتاب «رادیو» بخشی از خاطرات سردار آزاده محمدرضا حسنی سعدی-مدیرکل بنیادشهید و امور ایثارگران استان- به شرح ذیل نگاشته است:
حاج محمدرضای عزیز، مخلص مجاهد
سلام
این خاطره ارزشمند و تکان دهنده که از یک عملیات سنگین ویژه هیجان انگیزتر است، نباید به این سادگی پردازش شود. خودِ بحث رادیو زیباترین داستان خواندنی برای تمام نسلها میتواند باشد.
در جایی که اسرا و زندانیان جنگ ها معمولاً به دنبال سیگار و اشیاء فراموش دهندهی مخدرند، فرزندان روح الله در فکر فهم اندیشه او و تلاش برای ایستادگی روح خود در مسلک اویند.
این اعجاب مذهب و انقلاب است. این تأثیر یک رهبر الهی بر جوانان و نوجوانان در شرایطی تکاندهنده و سخت است.
مرحبا به این روح بلند و ارزشمند. زمین زیر پایتان را باید سجده کرد. دستتان و پایتان و آن نفسها را در آن قفسها میبویم و میبوسم.
برادرتان سلیمانی
گفتنی است، کتاب «رادیو» بخشی از خاطرات سردار محمد رضا حسنی سعدی از دوران اسارت است. نویسندهی این خاطرات از رزمندگان لشکر 41 ثارالله و برادر دو شهید است که در سن 23 سالگی در عملیات آزادسازی خرمشهر به اسارت دشمن بعثی درآمد.
حسنی سعدی در این کتاب به گوشهای از خاطرات خود در رابطه با نحوه به دست آوردن رادیو در اسارت توسط اسرا اشاره و بیان میکند در شرایطی که داشتن یک قلم یا کاغذ جرم محسوب و با دارندگان آن به شدت برخورد میشد، آزادگان سرافراز با ربودن رادیوی بعثیها و پنهان کردن آن، سهم بسزایی در تقویت روحیه اسرا داشتند. دوستان با گوش دادن به اخبار، سخنرانیها، تحلیلها و دیگر برنامههای رادیو ایران، تلاش بعثیها برای تضعیف روحیه اسرا را خنثی میکردند؛ در این کتاب نحوهی تهیه رادیو و نگهداری و استفاده از آن در قالب خاطره بیان شده است.
سردار محمدرضا حسنی سعدی بیش از ۱۰ سال است که مدیریت اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان را به عهده دارد. کتاب «3هزار روز اسارت» نیز خاطراتی است که توسط ایشان به رشته تحریر درآمده است.
نظر شما