حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری، مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار سرویس قرآن و معارف در ارزیابی از نمایشگاه امسال اظهارداشت: نمایشگاه از لحاظ تنوع، سطح محصولات و خدمات ارائه شده فاخر است اما حجم بازدیدکنندگان می توانست بهتر از این باشد.
وی با اشاره به اینکه بخش بین الملل نمایشگاه از نقاط قوت امسال است، افزود: در بخش حوزوی نیز بیش از 80 مجموعه حوزوی آمادگی شرکت داشتند که از میان آنها حدود 40 مجموعه حضور یافته است که آثار علمی، مکتوب، دیجیتال و ... ارائه شده است و بستر لازم برای ارتباط حضوری روحانیون خواهر و برادر با بازدیدکنندگان فراهم شده است.
حسینی کوهساری اضافه کرد: امسال مسابقات گوناگون و برنامه های متنوعی را برای کودکان در بخش حوزوی تدارک دیده ایم.
مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه در پاسخ به این سوال که شعار نمایشگاه امسال قرآن ؛ چلچراغ هدایت انتخاب شده است، چگونه برروی بعد هدایتی قرآن به منظور تاثیرگذاری بر سبک زندگی مردم باید تبلیغ و برنامه ریزی کرد، افزود: مردم بویژه نخبگان کماکان دچار شکایت پیامبر(ص) به جهت دوری و مهجور بودن قرآن هستیم.
وی با اشاره به اینکه اگر به سبک زندگی، حوزه و دانشگاه، ارتباطات، بازار و ... جامعه را مورد بررسی قرار دهیم، در می یابیم که از قرآن فاصله جدی داریم، تصریح کرد: باید بدانیم که هدایت قرآنی ظرفیت متحول کردن زندگی ما را دارد لذا انتخاب این شعار برای نمایشگاه قرآن، اتفاق مناسبی است.
حسینی کوهساری گفت: برگزاری نمایشگاه قرآن نشان دهنده توجه ما به قرآن و خروج این معجزه الهی از مهجوریت نیست، اگرچه نسبت به سالهای قبل پیشرفت محسوب می شود اما با وضعیت ایده آل فاصله بسیار داریم و برای قرآنی کردن زندگی های مردم باید تلاش کرد.
مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: تا زمانی که انسان و زندگی هست، نیازمند هدایت قرآنی هستیم.
نظر شما