دستاوردهای اساسنامه برای کانون های مساجد از زبان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

خبرگزاری شبستان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه تصویب اساسنامه شرایط استقرار کانون های مساجد را از لحاظ ساختاری و قانونی مهیاتر کرده است، گفت: به نظر می رسد از طریق این اساسنامه شرایط بهتری را در دهه پنجم انقلاب در کانون ها شاهد هستیم.

 

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرگزای شبستان درخصوص تصویب اساسنامه ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد و اثرگذاری آن برای اینکه دولت بتواند از مساجد به شکل بهتر و موثرتری در امور فرهنگی بهره گیرد، گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد مصوبه ای را بیست و چند سال قبل از شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتند اما اساسنامه ای نداشتند به حمدالله در چند جلسه ای که در شورای معین و پس از آن صحن شورا برگزار شد این اساسنامه تصویب شد. به کمک تصویب این اساسنامه شرایط استقرار کانون ها از لحاظ ساختاری و قانونی مهیاتر می شود.

 

وی ادامه داد: در این اساسنامه شورای عالی سیاستگذاری پیش بینی شده است که در این شورا برخی از وزرا و نهادهای عمومی حضور دارند.تشکیلات و ساختار کانون ها و آیین نامه اداری و مالی آنها به این شورای سیاستگذاری واگذار شده است و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ رییس این شورا است.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تاخیر زمانی در تصویب اساسنامه ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد گفت: این تاخیر زمانی که برای تصویب اساسنامه بوده باعث ایجاد ضربه از لحاظ نهاد ساختاری به کانون ها شده بود چرا که کانون های مساجد به عنوان یک نهاد مدنی دینی تاثیر قابل توجه می توانند نه تنها در حوزه دینی بلکه در حوزه فرهنگی اجتماعی داشته باشند تا بتوانیم از طریق مساجد پاره ای از آسیب های فرهنگی و اجتماعی را حل کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: بیش از 22 هزار کانون در حال حاضر وجود دارد که در آنها حدود 14- 15 هزار کتابخانه است که این اساسنامه می تواند به استقرار نهادی و ساختاری آنها کمک کند و به نظر می رسد از این طریق شرایط بهتری را در دهه پنجم انقلاب در کانون ها خواهیم داشت.

 

 

 

 

کد خبر 708516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha