به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، این کتاب برخی مکاتب و اندیشههای تاویل و هرمنوتیک در ادبیات را مورد بررسی قرار میدهد و در نوع خود یکی از نخستین آثاری است که در این زمینه به صورت جامع و به زبان فارسی منتشر شده است.
پیتر سوندی یکی از منتقدانِ ادبیِ ممتاز در دوران پس از جنگ به شمار میرود. این نخستین بار است که یکی از مجموعه سخنرانیهایِ مهم و جذاب او به زبان انگلیسی فراهم میشود. مارتا وودمانسی این مجموعه را از آلمانی به انگلیسی ترجمه کرده و جوئل واینسهایمر مقدمهای بر آن نوشته است.
پشت جلد این کتاب آمده است:«پژوهش دربارة فهمیدنِ متن، مدتها پیش از آنکه مورد توجه منتقدان ادبی واقع شود، مشغلة فکری حقوقدانان (فقها) و متکلمان بوده است. پیتر سوندی، در اینجا، با بررسی آثار محققانِ آلمانیِ قرن هجدهم، سیرِ تحولِ تأویلشناسی را ترسیم میکند. معمولاً کار نظریهپردازان عصر روشنگری ـ یوهان مارتین کلادنیوس، گئورک فردریش مایر، و فردریش آست ـ را فقط مقدمهای برای شلایرماخر تلقی میکنند، در حالی که آثار آنها پرتوی ارزشمند بر «نظریة مادی» تأویلشناسی میافکند ـ نوعی معرفتشناسیِ فهمْ که میتوان بر اساس آن روشِ تأویلِ عملی را بنیان نهاد.»
نظر شما