پرونده اختلاس اخیر را به قضات عادل بدهید

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه کسانی که توانسته‌اند چنین فساد عظیمی را به بار آورند در ادامه نیز می‌توانند با پرداخت رشوه روند قضایی را دچار مشکل کنند، گفت: باید پرونده اختلاس اخیر به دست قضات عادل داده شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، آیت‌الله احمد جنتی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به اختلاس اخیر گفت: تا جایی که من اطلاع دارم تا به حال فساد مالی اینچنینی در طول تاریخ کشور اتفاق نیفتاده است. گرچه رییس قوه قضاییه گفته برای اعلام مقدار دقیق اختلاس شده احتیاج به تحقیق است اما آنچه معلوم است اینکه اختلاس بی‌سابقه‌ای اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: باید بررسی شود این فساد چطور شد که به وجود آمد، سیستم بانکی چه مشکلی داشت که این افراد توانستند در چند بانک به چنین اختلاس عظیمی دست بزنند، معلوم می‌شود سیستم نظارت بانکی بسیار ضعیف است.

آیت‌الله جنتی با طرح این سؤال که چرا اختلاس به این بزرگی باید دیر کشف شود، گفت: اینها نقص‌هایی است که باید به فکر حل آن بود. نکته مهم این است که در فضای کنونی باید تقوا به خرج داد و جلوی شایعه‌سازی‌ها گرفته شود. نباید بی‌گناهی گرفتار شود و همچنین نباید مجرمی تبرئه شود.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه کسانی که توانسته‌اند تاکنون با پرداخت رشوه و انجام عملیات پیچیده بانکی چنین اختلاس عظیمی را انجام دهند در ادامه نیز می‌توانند با پرداخت رشوه به قضات روند قضایی را دچار مشکل کنند، گفت: از برادران عزیز قوه قضاییه می‌خواهیم رسیدگی به این پرونده را به قضات عادلی بسپارند که هم خودشان آنها را قبول دارند و هم مردم تا پرونده به شکل صحیح و کامل به سرانجام برسد.

وی با اشاره به لزوم سرعت عمل رسیدگی به پرونده گفت: مردم نمی‌توانند صبر کنند که سه سال دیگر به این پرونده رسیدگی شود، پس باید سرعت عمل و قاطعیت به خرج داده شود، همچنین باید اطلاعات صحیح و کاملی از روند رسیدگی به پرونده به مردم داده شود.

آیت‌الله جنتی با اشاره به هفته دفاع مقدس گفت: صدا و سیما، نیروهای نظامی و دیگر ارگان‌های مسئول در این هفته بسیار خوب عمل کرده‌اند و گزارش‌های عملیات جنگ به خوبی به مردم داده شد و صحنه‌های آنها بازسازی شد.

وی ادامه داد: جنگ برکات بی‌شماری داشت که از آن جمله می‌توان به حفظ تمامیت ارضی کشور، به وجود آمدن عزت اسلامی و قدرت نظامی، پایه‌گذاری پیشرفت‌های آینده و غیره اشاره کرد.

وی مسایل معنوی را از مهم‌ترین دستاوردهای جنگ دانست و گفت: درست است که مسایل مادی و حفظ آنها در جنگ ارزش بسیار بالایی داشت اما مسایل معنوی از آن بسیار مهم‌تر بود. در جنگ انسان‌سازی اتفاق افتاد و روح ایثار و شهادت که از زمان امام حسین (ع) مرده بود و جز حرفی از آن بر سر زبان‌ها نبود دوباره مطرح شد.

امام جمعه موقت تهران به ملاقات رهبر معظم انقلاب با جانبازان اشاره کرد و ارزش آن را از هزاران منبر و کتاب بیشتر دانست.

وی ادامه داد: انسان با دیدن این صحنه‌ها از خودش خجالت می‌کشد، ما در مقابل این همه جان‌فشانی‌ها چه داریم بگوییم، اینها همه چیزشان را داده‌اند اما ما چه کرده‌ایم. اگر این جانبازان از ما بپرسند شما چه کردید باید سرمان را پایین بیندازیم و عرق شرم بریزیم.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه این جانبازان برای تمام اقشار جامعه پیام دارند، گفت: اینها برای دختر دانشجویی که حجاب خود را حفظ نمی‌کند، برای کسانی که بیت‌المال را در غیر محل خود مصرف می‌کنند و به اسراف دست می‌زنند، برای اساتید دانشگاه و حوزه و معلمان و برای همه اقشار جامعه پیام دارند که ما با جان‌فشانی خود اسلام را به دست شما سپردیم، حال شما چه کرده‌اید؟ این دیدار مقام معظم رهبری با جانبازان جنبه تربیتی دارد و همان‌طور که ایشان فرمودند باید هر سال تکرار شود.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید گفت: وقتی یک انسان به دنیا می‌آید طبیعتش پاک است و از تمام بدی‌ها به دور است اما چطور می‌شود که همین انسان در آینده به فردی دروغگو و حیله‌گر و گناهکار تبدیل می‌شود؟ آیا جز این است که بزرگ‌ترها در منزل و مدرسه و کوچه و بازار او را به این روز بیندازند. اینها امانت‌های خدا در دست ما بزرگ‌ترها هستند و اگر به گناه کشیده شوند ما مقصریم.

رییس شورای نگهبان با خطاب قرار دادن معلمان مدرسه و اساتید دانشگاه گفت: شاگردان شما امانت‌های خدا در دستان شما هستند و شما باید سعی کنید در درجه اول آنها را پاک تربیت کنید و اگر نمی‌توانید چنین کاری کنید لااقل وضع آنها را بدتر نکنید. چطور می‌شود دختری که در مدرسه با چادر سر کلاس حاضر می‌شده اکنون بعد از اینکه به دانشگاه می‌آید بی‌حجاب می‌شود، باید به اینها فکر کنیم و مواظب باشیم ما مسبب بدتر شدن افراد نشویم.

آیت‌الله جنتی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران به بحث جنگ و مسایل نظامی در اسلام پرداخت و گفت: طبیعت جنگ خشونت و اعمال قوه قهریه است. در جنگ کشتن و مجروح کردن امری عادی است و تنها چیزی که در جنگ یافت نمی‌شود شفقت و رحمت است، تاریخ خودمان قبل و بعد از اسلام همین مسئله را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: در جنگ احد حضرت حمزه را شهید کردند و جگرگاهش را شکافتند و جگرش را برای یک زن که باید مظهر رأفت باشد، بردند و بعد از آن زن‌های دیگر با الگوگیری از او اعضای بدن شهدا را مثله کردند و به صورت دستبند به دست‌شان بستند، این طبع جنگ بشری و غیر اسلامی است. همچنین بعد از پیامبر در جنگ کربلا می‌بینیم که کسانی که شهادتین می‌گویند و پیامبر را قبول دارند چه مصیبت‌هایی به بار می‌آورند، این نشان می‌دهد که طبیعت جنگ بر خشونت است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه جنگ الهی بهترین دلیل برای حقانیت اسلام است، گفت: اگر به دستورهای پیامبر در ثریه‌هایی که خودشان حضور نداشتند و مسلمانان را به جنگ با دشمن می‌فرستادند نگاه کنیم می‌بینیم که سراسر مهر و عطوفت است.

رییس شورای نگهبان ادامه داد: در کتاب کافی از امام صادق (ع) روایت شده که پیامبر وقتی می‌خواستند امیری را به جنگ با دشمن بفرستند اول امر به تقوا می‌کردند هم درباره خود و هم درباره دیگران و سپس می‌فرمودند به نام خدا و در راه خدا بجنگید. با کسانی که به خدا کفر ورزیدند، بجنگید ولی خیانت نکنید، بدن‌هاشان را مثله نکنید، کودکان را نکشید، درختانی که بار می‌دهند قطع نکنید، زراعت‌ها و کشت‌های آنها را آتش نزنید، حیوانات را از پا درنیاورید مگر آنجایی که مجبورید، با دشمن که روبرو شدید به یکی از این سه چیز دعوت کنید که یا اسلام بیاورند یا هجرت کنند و یا جزیه بدهند. اگر قطعه‌ای را محاصره کردید و گفتند ما حکم خدا را قبول داریم دیگر با آنها کار نداشته باشید.

وی ادامه داد: همین مسئله نشان می‌دهد در جنگ‌های اسلامی اصلا مسئله کشورگشایی نیست بلکه مسئله خدا است که نور خدا باید منتشر شود، خدایی که بشر را برای عبادت خلق کرده و پیامبری را برای هدایت مردم فرستاده باید پیامش به سرتاسر دنیا برسد و کسانی که سد راه می‌شوند باید از سر راه برداشته شوند و این فلسفه جنگ‌های اسلامی است.

پایان پیام/
 

کد خبر 70801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha