میدان گاهِ سازندگی

خبرگزاری شبستان: استفاده حداکثری از امکانات موجود، لحاظ کردن برنامه های آموزشی و مهارتی در کنار برنامه های فرهنگی و عقیدتی و... همه و همه فرصتی برای ساختن ِبهتر افراد است در جامعه ای که انبوهی از آسیب های اجتماعی آن را تهدید می کند.

جواد عطایی، مدیرمسئول کانون حضرت علی اکبرعلیه السلام روستای سرآسیاب 6 در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: این کانون در سال 90 در محل مسجد امام حسین علیه السلام شروع به کار کرد و در حال حاضر دارای دفتر مستقل با 180 متر زیربنا و عضویت بیش از 200 نفر است.

 

وی با اشاره به اینکه کانون حضرت علی اکبر علیه السلام دارای کتابخانه ای با بیش از 5 هزار جلد کتاب، نشریه « نسل نو »، گروه پژوهشی و برگزار کننده کلاس های مختلف آموزشی است؛ افزود: کلاس های قرآنی در شته های روان خوانی، روخوانی و تجوید در طول سال به صورت هفتگی برگزار می شود؛ همچنین کلاس های خیاطی، گلدوزی، ژله تزریقی، آیینه کاری، گل سازی، عروسک سازی از دیگر دوره های آموزشی است که در طول سال برگزار می شود و با استقبال خوبی روبرو است.

 

مدیرمسئول کانون فرهنگی حضرت علی اکبر علیه السلام روستای سرآسیاب 6 با بیان اینکه در رشته پته دوزی در حال رایزنی هستیم که بتوانیم بازار اقتصادی آن را فراهم کنیم، ابراز داشت: گروه سرود کانون نیز دارای رتبه های برتر استانی و کشوری است و در زمینه برگزاری نمایشگاه عکس با موضوع شهدا و برنامه های ورزشی نیز فعالیت هایی انجام می شود.

 

وی ادامه داد: در بیشتر مناسبت ها در طول سال برنامه داریم که با حضور شخصیت های استانی برگزار می شود؛ در ماه مبارک رمضان نیز عصرها برنامه جمع خوانی قرآن با حضور بیش از 400 نفر برگزار می شود و یکی از عوامل ترغیب افراد جهت شرکت باشکوه در این برنامه استفاده از برنامه های تشویقی همچون سفر مشهد و جوایز نقدی است.

 

عطایی بیان داشت: پس از برگزاری مراسم جمع خوانی، سخنرانی با محتوای آسیب های اجتماعی برگزار می شود که قریب به 900 نفر از این سخنرانی استقبال می کنند و در این برنامه به بیان مسائل و مشکلات روز و راه های مقابله با آن پرداخته شود.

 

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه احکام از دیگر برنامه های این کانون در ماه مبارک رمضان است که با استقبال خوبی روبرو شده و تلاش کردیم جوایز ارزنده ای همچون چرخ خیاطی، دوچرخه و جوایز نقدی  برای خانم ها و آقایان در نظر بگیریم.

 

عطایی تصریح کرد: یکی از مسابقات اثربخش در بحث حجاب، برگزاری مسابقه « عروسک های حجاب » است که در آن یک عروسک خام بدون لباس در اختیار دختران 8 تا  11 سال قرار می گیرد و از آنها خواسته می شود در روز عید فطر برای عروسک، لباس بدوزند و در نهایت از میان افراد شرکت کننده 3 نفر انتخاب و جوایز نفیسی به آنان اهداء می شود.

 

وی با اشاره به اینکه تلاش می کنیم نذرهای مردمی را به سمت نذرهای فرهنگی جهت دهیم، افزود: باتوجه به فعالیت های مخرّب دشمنان باید در هر زمینه ای که دشمن کار می کند ما نیز در همان زمینه برنامه داشته باشیم و مقابله به مثل کنیم؛ از طرف دیگر نباید در بحث مالی متکی به دولت باشیم؛ وقتی مجموعه های فرهنگی دارای برنامه با محتوای خوب باشند مردم و اقشار مختلف جذب می شوند.

 

کد خبر 707503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha