به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، محمدرضا سوقندی روز در نشست با خبرنگاران گفت: این نمایشگاهها با مشارکت کتابفروشان در ٩ کتابفروشی سمنان برپا می شود.
وی با بیان اینکه دراین نمایشگاهها ، قرآن ، نهج البلاغه، کتاب های علوم قرآنی و نرم افزارهای مرتبط با علوم قرآنی ارائه می شود گفت: تخفیف اعمال شده برای کتاب های قرآنی حداقل ١٠ درصد پیش بینی شده است.
سوقندی گفت: در کتابفروشی های مجری نمایشگاه رمضان همچنین برنامه های جنبی با موضوع رمضان نیز برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از فعالیت ١٩ کتابفروشی فعال در شهرسمنان خبردادوگفت: از این تعداد ٩ کتابفروشی در برگزاری نمایشگاه رمضان مشارکت دارند.
وی اضافه کرد:این کتابفروشی ها شامل امیرکبیر، خلاق، جاوید، شهرکتاب، اشراق، کتاب ارسطو، سوشیانس، آزادباش و کتابسرای اندیشه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: برنامه های قرآنی با عنوان«جشن رمضان» در قالب تفاهم نامه با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ۱۰ محور مختلف در این استان برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: این برنامه با هدف تبلیغ و ترویج فرهنگ و آموزه های قرآنی برگزارخواهد شد.
سوقندی برپایی محافل و مجالس قرآنی، نشست های علمی و تخصصی معرفت قرآنی، برپایی شبهای شعر، نمایش خیابانی، برگزاری مسابقه قرآن و نهج البلاغه، تجلیل از فعالان قرآنی، برگزاری کارگاههای هنری، تعویض قرآن ها فرسوده موجود در منازل با قرآن های جدید و اکران فیلم با موضوع قرآنی را از محورهای 10 گانه جشن رمضان عنوان کردوافزود: برای اجرای این برنامه ها در مجموع یک میلیارد و 140 میلیون ریال اعتبار پیش بینی شده که 50 درصد این رقم توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بقیه توسط این اداره کل تامین می شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان سمنان،با بیان اینکه در قالب این برنامه هشت نمایشگاه در شهرستانها، 12 محفل قرآنی، 18 نشست علمی و تخصصی، سه نمایش خیابانی، 12 شب شعر، تجلیل از 16 فعال قرآنی، هشت کارگاه هنری و توزیع دو هزار جلد قرآن در ماه مبارک رمضان در این استان اجرایی می شود گفت: مسابقه قرآن و نهج البلاغه نیز با مشارکت صدا و سیمای استان برگزار و در آن در هر شب ماه مبارک رمضان دو سوال در حوزه قرآن و عترت ارائه می شود و در پایان از 60 نفر برتر تجلیل خواهد شد.
وی ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه را محور و هدف این برنامه ها بیان کرد و گفت: در برگزاری این برنامه ها مهمترین رویکرد مشارکت دادن انجمن ها و موسسات و نیز کانون های فرهنگی هنری مساجد در حوزه قرآن و عترت است و در این برنامه باید از ظرفیت این مراکز و تشکل های مردمی استفاده شود.
نظر شما