خبرگزاری شبستان/ اراک
آزادسازی خرمشهر در عملیات شگفت انگیز بیت المقدس، از قدرتی حکایت می کرد که همت و ایمان رزمندگان اسلام آن را پدید آورد. نگاهی به رخدادهای پس از فتح خرمشهر و پیام های رسمی و غیر رسمی دولت مردان امریکایی و متحدانش، به روشنی حکایت از آن دارد که برپاکنندگان اصلی جنگ تحمیلی، از کارآمدی طرح حمله نظامی به ایران ناامید شده بودند و برای مقابله با نظام اسلامی راه کار دیگری را دنبال می کردند؛ مقاومت بی سابقه ای که در خرمشهر انجام شد، هرگز با دیگر مقاومت ها قابل مقایسه نیست خرمشهر برای ملت ما تنها یک شهر نیست، بلکه تاریخ گویای پایداری، ایثار و جاودانگی انقلاب است. از این رو، سوم خرداد و فتح این شهر، آیینه گویایی از تاریخ و جغرافیای دفاع مقدس و جهاد آگاهانه و شجاعت مظلومانه این امت است.
رحیم غلامی رزمنده گردان حضرت سلمان از تیپ 7 ولیعصر(عج) همراه با 400 نفراز رزمندگان اراکی در عملیات بیت المقدس حضور داشت و امروز در آستانه آزادسازی خرمشهر با افتخار از آن دوران گفت و رشادت های شیرمردان و شیرزنان این مرز و بوم را به تصویر کشید؛ این رزمنده در عملیات محمد رسول الله (ص) در غرب کشور و در دوران پایان جنگ هم در عملیات بیت المقدس 7 هم حضور داشت.
او گفت: عملیات بیت المقدس و آزادی خرمشهر در طول دفاع مقدس یکی از روشن ترین و پرفروغ ترین ایام است زیرا در آن دوران دشمن تعدادی از شهرهای مرزی ایران را اشغال کرده بود ولی شهر خرمشهر به دلیل بندری و تاریخی بودن نماد این شهرهای اشغالی بود که آزاد سازی آن شور و شعفی را بین ملت ایران ایجاد کرد. دشمن 578 روز در خرمشهر سکنی گزید حتی خط تاکسی از خرمشهر به بصره راه اندازی کرده بود؛ اسم خرمشهر را به مخمره تغییر داده و روی در و دیوار شهر نوشته بودند «آمده ایم که بمانیم» و اعتقاد داشتند خرمشهر جزء عراق است که با یورش قهرمانانه رزمندگان اسلام خواب های دشمن برای خرمشهر آشفته شد و تمام آرزوهایشان را برای این شهر تاریخی ایران به گور بردند.
بعد از آزادسازی خرمشهر توسط رزمندگان دلیر ایران، صدام 300نفر از افسرانش را که مسئول حفاظت خرمشهر بودند را به دلیل بی لیاقتی و ناتوانی در اداره این شهر اشغالی اعدام کرد و این پیروزی بزرگی برای ایران اسلامی محسوب می شد.
پیروزی های بزرگ ایران و آزاد سازی شهرهای اشغالی در سایه روحیه سلحشوری و فداکاری و اخلاص و از خودگذشتگی یکی پس از دیگری به وجود می آمد؛ لشکری که در خلوت خود فقط خدا را صدا می کردند و متوسل به ائمه اطهار(ع) بودند؛ در جنگ نامتقارن و نامتعادل ایران و عراق همه دنیا علیه ایران بودند همه کشورها ایران را تحریم کرده بودند، تسلیحات ایران تا زمان قبل از جنگ وابسته به آمریکا بود که این کشور به محض شروع جنگ فروش سلاح و تجهیزات به ایران را تحریم کرد.
غلامی از شهدای عملیات خرمشهر از حجت الاسلام شهید محمد ابراهیم رجایی یاد کرد و ادامه داد: این شهید بزرگوار از روستای انجدان اراک شهید شاخص عملیات بیت المقدس بود که صلاحیت و ویژگی های خاصی داشت با لباس رزم بدون کلاهخود و با عمامه در خاکریزها به جنگ با دشمن بعثی حاضر می شد و این رفتار وی روحیه مضاعفی را بین سایر رزمندگان ایجاد می کرد؛ در برخی اوقات به آموزش قرآن و بیان مسائل شرعی و دینی می پرداخت؛ شهید نیازعلی طالبی از دوستان بنده و شهید حجت الله جعفری از کارگران کارخانه ماشین سازی اراک هم در این عملیات به شهادت رسیدند.
وی با بیان روحیه شهامت و دلیری بین رزمندگان پیر و جوان دوران هشت سال دفاع مقدس از خاطره ای یاد کرد و گفت: در عملیات بیت المقدس دو مرد میانسال بودند که فرمانده به آنان گفت در پشت خط بمانند و از چادرها محافظت کنند که این دستور فرمانده این دو رزمنده میانسال را ناراحت کرد و برای آنها عذابی به حساب می آمد و پای در یک کفش کردند که باید به خط مقدم بیایند و در نهایت این دو به عنوان امدادگر و حمل مجروحین به خط مقدم همراه سایر رزمندگان حضور یافتند اتفاقا علیرغم تصور فرمانده و دیگران این دو رزمنده میانسال با اشتیاق و روحیه بالا توانستند نشان دهند که دلاوری به پیر و جوان نیست.
غلامی در خاتمه به وحدت و تبعیت از ولایت فقیه بین رزمندگان اسلام اشاره کرد و افزود: زمانی که خرمشهر به دست نیروهای ایرانی از دشمن باز پس گرفته شد، همه دنیا تا 24 ساعت سکوت کرد و بوق های تبلیغاتی هیچ گونه خبری از پیروزی رزمندگان ایران اسلامی را در حماسه فتح خرمشهر پخش نکردند؛ زیرا برایشان باورکردنی نبود که نیروهای ایرانی بتوانند دست به چنین عملیاتی بزنند.
نظر شما