به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، حجتالاسلام علی افسرده، مسئول اجرایی زکات صومعهسرا صبح امروز (30اردیبهشت) در جلسه ستاد زکات شهرستان که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزا شد، با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان باید عنایت ویژهای به نیازمندان شهرستان شود، اظهار کرد: برخی از نیازمندان حتی در سحرهای ماه مبارک رمضان غذایی برای خوردن ندارند.
وی با بیان اینکه دهیاران در زمینه شناسایی نیازمندان روستاها همکاری لازم را دارند، افزود: در زمان عید سعید فطر برخی افراد از شهرستانهای دیگر برای جمعآوری فطریه به این شهرستان میآیند که سال گذشته نیروی انتظامی با آنها برخورد کرد و انتظار میرود امسال هم به همان گونه باشد.
مسئول اجرایی زکات صومعهسرا گفت: هر کسی که میخواهد صندوق جمعآوری فطریه در شهرستان بگذارد حتما باید از ستاد زکات شهرستان مجوز داشته باشد.
حجتالاسلام افسرده با اشاره به اینکه در سال 96، هشت میلیارد و 888میلیون ریال زکات مستحبی و فطریه در این شهرستان جمع آوری شده است، تصریح کرد: زکات مستحبی شامل کل محصولات کشاورزی مانند برنج است و از مرغداران و پرورش دهندگان ماهی، مرغ و ماهی دریافت و به فقرا و نیازمندان همان محله که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) یا سازمان بهزیستی هستند، توزیع میشود.
وی با بیان اینکه با زکات جمعآوری شده خدمات گوناگونی به مددجویان کمیته امداد صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: در یکصد و ۲۴ روستای صومعهسرا یک رابط افتخاری و شورای زکات فعالیت میکنند که در دبیرخانه دارای پرونده هستند و وظیفه شورای زکات جمعآوری زکات محله و رساندن به دست نیازمندان همان منطقه است.
موسسات دارای مجوز اقدام به جمعآوری فطریه کنند
اولیایی، معاون فرماندار صومعهسرا، اظهار کرد: خداوند ۲۴ بار کلمه زکات را در کنار نماز به کار برده که این امر نشان از اهمیت زکات است.
وی با بیان اینکه جامعهای که مردم آن به زکات اعتقاد دارند از رحمت خداوند بهرهمند میشوند و بهواسطه این مهم بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه رفع میشود، افزود: پرداخت زکات بهترین راهحل حلال کردن اموال است.
اولیایی با بیان اینکه آسایشگاههایی که از سایر شهرستانها برای جمع آوری فطریه به این شهرستان میآیند اگر چنانچه مجوزی از فرمانداری نداشته باشند، نیروی انتظامی با آنها برخورد خواهد کرد، متذکر شد: موسسات مردم نهاد که حسن شهرت دارند و اعلامی از تخلف آنها نشده، این موسسات را معرفی کنند تا به جمع آوری فطریه بپردازند.
معاون فرماندار صومعهسرا با بیان اینکه این موسسات حتما دارای پروانه فعالیت باشند، گفت: آسایشگاههایی که اقدام به برپایی صندوق میکنند حتما باید با مجوز بهزیستی باشند.
اولیایی با اشاره به اینکه بخشداران از طریق دهیاران و شوراهای روستا حتما همراه افرادی که زیر نظر کمیته امداد و بهزیستی استقرار پیدا میکنند باشند، تصریح کرد: تیمی که به صورت منسجم باشد، وقتی شورا و دهیار در کنارشان باشند وزنه سنگینتر است و مردم اقبال بیشتری به انها پیدا میکنند.
وی با بیان اینکه سپاه، بسیجیان و فرماندهان پایگاهها را در بخشها فعال کنند که در قالب این کار در کنار صندوقها باشند، خاطرنشان کرد: بعد از اتمام 48 ساعت جمع آوری فطریه، آمار نذورات جمع آوری شده حتما به کارگروه اعلام کنند.
نظر شما