اگر خانه احزاب را متولی احزاب می دانید به آن عزت و بها دهید

خبرگزاری شبستان: دبیر کل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی در گلایه در برگزاری همایش تحزب از سوی وزارت کشور گفت: اگر خانه احزاب را به عنوان متولی احزاب می دانید به آن عزت و بها دهید و اجازه دهید برنامه ریزی و توسعه احزاب توسط خود آنها تدارک دیده شود.

 

محمدجواد محمدی نوری، دبیر کل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی در خصوص ارزیابی از عملکرد وزارت کشور در برگزاری همایش تحزب و توسعه در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: وزارت کشور متولی نظارت در امور احزاب نیست بلکه فقط متولی تشکیل فرآیند احزاب است و بنده سوالم از وزیر کشور و معاون سیاسی آن این است که وقتی همایشی مربوط به احزاب است اگر دولت آقای روحانی و وزارت کشور همت به برگزاری آن کرده اند اجازه دهند نسبت به آنچه که در مورد مباحث احزاب اعم از تصویب قانون احزاب، برگزاری همایش های احزاب، متولی خود خانه احزاب باشد.

 

وی ضمن قدردانی از تلاش دولت تدبیر و امید در بازگشایی خانه احزاب افزود: در مورد برگزاری این همایش توافق در برگزاری این همایش صورت گرفته بود تا زمانی که درباره سخنرانان این مراسم دچار اختلاف نظر شدیم و بنا بر این بود که خانه احزاب متولی همایشی با عنوان تحزب و توسعه باشد.

 

بازرس خانه احزاب اظهار کرد: اما یکباره وزارت کشور اعلام کرد که وزارت کشور خودش این همایش را برگزار می کند و ما نیز در شورای مرکزی خانه احزاب مصوب کردیم که خود وزارت کشور آن را برگزار کند و احزاب نیز کنگره رسمی خانه احزاب را در مقر شهادت شهید بهشتی به عنوان معمار احزاب ایران در محل سرچشمه برگزار می کنیم.

 

محمدی نوری تصریح کرد: انتظار ما این بود که وزارت کشور در این موضوع بازگردد و خویشتن داری نشان دهد تا همچنان اگر خانه احزاب را به عنوان متولی احزاب می دانید و به آن عزت و بها دهید در غیر این صورت همان اتفاقی که در دوره دولت قبل بر سر خانه احزاب آمد در این دوره نیز دوباره رخ می دهد به همین جهت احزاب و گروه های سیاسی همایش تحزب و توسعه را تحریم کردند اما برخی از اعضای خانه احزاب در این همایش حضور یافتند.

 

وی گفت: خانه احزاب هیچ نقشی در برگزاری همایش تحزب و توسعه نداشته است و حتی هیچ نوع همکاری قرار نبود در برگزاری این همایش داشته باشیم زیرا وزارت کشور ما را در همایش تحزب و توسعه کنار گذاشته بود و جایی برای نقش آفرینی احزاب نگذاشته بودند و بیش از 90 درصد دبیران کل احزاب که در این همایش دعوت شده بودند، حضور نیافتند و این موضوع شکل خوبی ندارد.

 

وی گفت: اگر دولت قرار است برای احزاب کاری انجام دهد باید اجازه دهد تمام اقدامات را دبیران احزاب و سینه سوختگان احزاب و کسانی که سالها برای تشکیلات حزبی وقت گذاشتند و هزینه کردند و یا صدمه دیدند انجام دهند این افراد به همان اندازه که دغدغه تقویت نظام را داشته اند و حول محور انقلاب پایداری کرده اند باید اجازه داده داشته باشند که این بار نیز برای تحولات آینده و برنامه ریزی مناسب برای احزاب و توسعه آن خود احزاب تدارک موضوع را ببینند نه اینکه وزارت کشور به بهانه هزینه و جا دادن و یا سالن برگزاری همایش به این وسیله به احزاب پشت کند، زیبنده وزارت کشور نبود که به احزاب پشت کند و همچنان امیدواریم وزیر کشور وارد این موضوع شود و در تذکری به معاون سیاسی اعلام کنند که روند رو به رشد خانه احزاب به دست متولی احزاب یعنی خانه احزاب است.

 

وی اظهار کرد: به هر حال خانه احزاب با دغدغه ای ساخته شده است تا بتواند پاسخگوی مسایل حقوقی و یا قانونی باشد و ما بتوانیم در امور حقوقی و قانونی کمک دولت باشیم تا تمام افراد جامعه بتوانند در یک فضای امن و بدون حاشیه نسبت به فعالیت های سیاسی خود گام بردارند. اگر احزاب تقویت شوند بسیاری از چالش هایی که در حوزه سیاسی و اجتماعی حضور دارند در جامعه حل می شود و ما نتوانسته ایم تاکنون کاری کنیم که مردم نیز با احزاب آشتی کنند و به برنامه های گروه های سیاسی اعتماد کنند. ما در اینجا نقد جدی به وزارت کشور داریم و امیدواریم در آینده از این دست اتفاقات نیفتد.

 

 

کد خبر 706172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha