تشکیل شورایی برای نظارت بر روند بازسازی موزه/ مستندسازی ۳ گروه بر بازسازی موزه

خبرگزاری شبستان: مدیر کل دفتر تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تشکیل شورایی برای نظارت بر روند بازسازی موزه هنرهای معاصر در این دفتر خبر داد و گفت: برای همین سه گروه از دفتر تجسمی و موزهو شرکت مجری طرح از روند کار مستندسازی می کنند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست تشریح بازسازی موزه هنرهای معاصر تهران پیش از ظهر امروز سه شنبه 25 اردیبهشت با حضور علی محمد زارع، رییس موزه هنرهای معاصر، مجید ملانوروزی مدیر کل دفتر تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسعود معمار رییس اداره نظارت بر طرح های عمران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد طالبی نژاد، مشاور طرح، محسن عقابی، مجری طرح در موزه هنرهای معاصر برگزار شد.

 

در این نشست مجید ملانوروزی، مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: موزه هنرهای معاصر به لحاظ فرم و معماری و گنجینه جزو ده موزه برتر دنیاست و برای هنرمندان و اهالی هنر و معماران حایز اهمیت فراوان است.

 

وی از اهالی رسانه خواست  هر 10 روز یک بار پیگیر روند بازسازی موزه هنرهای معاصر باشند و اظهار کرد: این موزه تاکنون 2 بار مرمت شده است اما چون شتاب زده بوده است تاثیر جدی بر نم موزه نداشته است؛ من از دوره ای که به مرکز تجسمی آمدم  این موضوع را به طور جدی دنبال کردم حتی نمایشگاه ها را که درآمدهایی داشتم  به خاطر این بازسازی لغو کردیم و این موضوع سرانجام به نتیجه رسید.

 

وی افزود: دفتر ریاست جمهوری بودجه ای را برای بازسازی موزه هنرهای معاصر در نظر گرفتند که همکاران ما در دفتر طرح های عمرانی وزارت ارشاد آنرا پیگیری می کنند.

 

مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد:  برخی نظرشان این بود که اگر می خواهیم گنجینه موزه را گسترش دهیم باید آثار خارج شوند و به کتابخانه ملی بروند، ولی دوستان حاضر نشدند یک برگ از موزه خارج شود؛ برای اینکه سوءظنی در اهالی هنر بوجود نیاید موزه را 6 ماه تعطیل کردیم که نگرانی کم شود؛ 2 گالری موزه ابتدا برای حفاظت آثار ترمیم می شوند و آثار به گالری ها منتقل شود؛ بعد از مرمت گنجینه و نصب تکنولوژی های جدید مثل نور و ریل گذاری آثار به گنجینه برگردانده می شوند.

 

ملانوروزی اظهار کرد: آثاری در موزه هنرهای معاصر است که دارای اهمیت فراوانی است، بعد از انقلاب بسیاری از بناها مثل برج آزادی مرمت شدند و این نگرانی وجود داشت که این بنا آسیب ببیند و تغییر در ظاهرش ایجاد شود؛ اما برای بازسازی موزه نیازسنجی شد و شرکت هایی که صلاحیت مرمت دارند دعوت کردند و یک شرکت انتخابشد؛ علاوه بر آن شورایی هم تشکیل شده که بر روند کار نظارت کند، در همین راستا 3 گروه مستندسازی از موزه، مرکز تجسمی و شرکت مجری مستند سازی می کنند، آنها در روند بازسازی به تمام دغدغه ها توجه کردند تا به یک نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.

 

مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی درباره سرانجام پارکینگ موزه هنرهای معاصر که به عنوان بازارچه از آن استفاده می کنند،گفت: ما پیگیری و شکایت کردیم و رای به نفع موزه هنرهای معاصر دادند حکم قلع و قمع دادند اما برای بازپس گیری نیاز به تعامل با شهرداری و شورای شهر داریم تا مکانی را برای اینها در نظر بگیرند، چون مطالبه جدی شهروندان است که فضای مناسبی را برای این بازارچه در نظر بگیرند.

 

 

ملانوروزی درباره اینکه آیا اسناد گنجینه موزه هنرهای معاصر بنام کامران دیبا است، گفت: همه اسناد اینجاست و هیچ سندی به اسم کامران دیبا و یا شخص دیگری نیست وی تنها تصاویر آثار را نشان دادند اسناد به نام موزه هنرهای معاصر است و به نام هیچ شخصی نیست.

کد خبر 705664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha