وحدت میان مسلمانان برای مقابله با افراط‌گری ضروری است

خبرگزاری شبستان:معاون توسعه روابط فرهنگی بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار رییس کمیسیون ملی اقلیت‌های هند تأکید کرد: وحدت میان مسلمانان برای مقابله با افراط‌گری ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سید غیورالحسن رضوی، رییس کمیسیون ملی اقلیت‌های هند صبح امروز (23 اردیبهشت‌ماه) در جریان سفر به ایران، ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با عباس خامه‌یار، معاون توسعه روابط فرهنگی بین‌المللی این سازمان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

خامه‌یار در سخنانی در این دیدار، با ارائه گزارشی از نخستین دور گفت‌وگوی دینی اسلام و هندوئیزم که با پیام نخست وزیر هند برگزار شد، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای ادامه این دور از گفت‌وگوها و همچنین، توسعه گفت‌وگوهای دینی با سایر اقلیت‌ها را ابراز کرد.

 

معاون توسعه روابط فرهنگی بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: ایران برای همکاری با موضوع حج با جامعه مسلمانان هند و تبادل تجربیات در زمینه وقف و بارگاه‌های اسلامی و آموزش‌های نوین اسلامی آمادگی دارد.

 

وی با بیان اینکه گروه‌های افراطی با عملکردهای نادرست خود به دنبال این هستند تا چهره نادرستی را از اسلام معرفی کنند، گفت: در زمانی که فجایایی در حق مسلمانان اتفاق می‌افتد و از سوی افراط‌گرایان تصویر نازیبایی از چهره اسلام به جهانیان ارایه می‌شود، وحدت و همگرایی بین مسلمانان ضروری است.

 

وی در پایان سخنان خود، بر لزوم تقویت دوستی‌های بین دو ملت تأکید کرد و گفت: دو ملت بزرگ ایران و هند در طول تاریخ همکاری‌های بسیاری داشته‌اند و امروز باید در توسعه و تقویت این روابط تلاش کنند.

 

علاقه‌مندي هنديان به زبان فارسی

سید غیورالحسن رضوی، رییس کمیسیون ملی اقلیت‌های هند نیز در سخنان خود، با اشاره به مشترکات فراوان دو کشور، گفت: هند و ایران دارای مشترکات فرهنگی عمیقی هستند که ریشه در تاریخ دارد.

 

وی بیان کرد: فرهنگ غني ايران در عرصه هنري و فرهنگي قابل توجه هنديان است به گونه‌اي كه ثمره اين حضور فرهنگي در آثار تاريخي هند امروزه نيز به وضوح مشهود است و از جمله آن می‌توان به آثار مکتوب به زبان فارسی در کتابخانه‌های هند اشاره کرد.

 

رییس کمیسیون ملی اقلیت‌های هند ادامه داد: زبان فارسی شاعران بزرگی چون امیر خسرو دهلوی و اقبال لاهوری را در هندوستان در خود پروراند که نشان از علاقه‌مندي هنديان به زبان فارسی دارد.

 

وی در پایان سخنان خود با اذعان اینکه جریان‌های افراطی هیچ ارتباطی با دنیای اسلام ندارند، گفت: ایران و هند برای مقابله با تروریسم و افراط‌گری اشتراک نظر دارند و مصمم هستیم از طریق روابط فرهنگی و تبادل تجربیات بین دو کشور، با افراط‌گریان مقابله کنیم.

کد خبر 705137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha