۱۰۰ خانوار محروم مراوه‌تپه خانه‌دار می‌شوند

خبرگزاری شبستان: کمیته امداد استان گلستان در سال جاری با شعار «هر روستا، یک مسکن» در نظر دارد با همکاری مسئولان شهری ۱۰۰ واحد مسکونی برای محرومان مراوه‌تپه احداث کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد گلستان، امان اله حسین پور، مدیرکل کمیته امداد استان گلستان در دیدار با با فرماندار، امام‌جمعه، خیران و حامیان شهرستان مراوه‌تپه بیان اینکه مسکن بیشترین هزینه را در سبد خانوار نیازمندان به خود اختصاص داده است، گفت: مهم‌ترین اولویت فعالیت‌ها و اقدامات این نهاد برای توانمند کردن خانواده‌ها، خانه‌دار کردن و احداث مسکن مددجویی است.

 

وی با اشاره به اینکه  تأمین مسکن در کنار اشتغال مددجویان می‌تواند مکمل توانمندسازی افراد تحت حمایت کمیته امداد شود، افزود: امسال ۱۰۰ واحد مسکونی با تلاش مشترک کمیته امداد، فرمانداری، شهرداری، بسیج سازندگی، خیران و سایر ادارات به بهره‌برداری می‌رسد.

 

حسین پور با توجه به ۸ هزار خانوار نیازمند فاقد مسکن یا دارای مسکن فرسوده و غیر مقاوم استان گلستان، گفت: کمیته امداد استان گلستان با ۵۰ هزار خانوار و جمعیت ۱۰۶ هزار نفر مددجو در ۳۶ سرفصل به جامعه هدف تحت حمایت خود خدمت ارائه می‌دهد که در سال ۹۷ عزم جدی مسئولان این نهاد در حوزه مسکن و اشتغال مددجویی متمرکزشده است.

 

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان با اشاره به کسب رتبه نخست این نهاد در زکات عنوان کرد: مسکن یکی از مهم‌ترین نیازهای اقشار محروم و آسیب‌پذیر جامعه است در همین راستا کمیته امداد استان گلستان برای تأمین سرپناه مددجویان در نظر دارد با استفاده از ظرفیت‌های موجود، بخشی از پرداختی مودیان زکات را در حوزه احداث، مقاوم‌سازی و تعمیرات مسکن نیازمندان اختصاص دهد.

 

حسین پور با بیان افزایش دو برابری کمک‌های گلستانی‌ها، افزود: سال گذشته علیرغم ۸۰ میلیارد تومان کمک‌های مردمی و اعتبارت اختصاص داده ‌شده از سوی دولت به نیازمندان و محرومان منطقه متأسفانه همچنان ۱۰ هزار خانوار در نوبت حمایت در سطح استان گلستان وجود دارد.

 

وی با تأکید بر ایجاد اشتغال برای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان، گفت: کمیته امداد استان گلستان با اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی و آموزش کارآفرینی و فنی و حرفه‌ای اقدامات مؤثری برای ایجاد اشتغال، توانمندسازی و خودکفایی نیازمندان جامعه انجام داده است.

 

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان افزود: بازاریابی، بازار سنجی و خوشه سازی محصولات تولیدی مددجویان تحت حمایت این نهاد و ارائه طرح‌های اشتغال ناشناسی شده متناسب با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های همان منطقه از راهکارهای پایدارسازی مشاغل دریافت‌کنندگان تسهیلات اشتغال‌زایی است.

 

کد خبر 705102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha