تقدیر از اساتید آموزشی کشور باید نهادینه شود

خبرگزاری شبستان: معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره فرهنگ سازی در زمینه قدردانی از اساتید و معلمان گفت: تقدیر از اساتید آموزشی کشور باید نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه امام جواد(ع) یزد، عبدالرضا باقری، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین نکوداشت پرفسور حائریان از اساتید برجسته آموزشی در دانشگاه امام جواد (ع) اظهار داشت: برگزاری چنین اقدامات و آیین هایی که سپاسگوی اندیشمندان و فرهیختگان است پیامی نیکو دارد و امید است برای سایر استان ها نیز الگویی موثر باشد.

وی با بیان اینکه اساتید علوم و معلمان در کسوت استاد دانشگاه شغلی ممتاز داردند ادامه داد: در بین پایش های وزارت علوم در چند دولت، استادان دانشگاه در بین همه حرف و مشاغل دارای رتبه نخست هستند و این نشان می دهد جامعه ما همواره سپاسگوی کسانی است که برای فرزندان این آب و خاک زحمت می کشند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به معرفی پرفسور حائریان پرداخت و با بیان خاطراتی از وی اضافه کرد: تعهد، تخصص، اخلاق و مردمداری از ویژگی های پرفسور حائریان است که در آموزش عالی کشور نیز شخصیتی شناخته شده دارند و همواره از راهنمایی های ایشان در وزارت علوم بهره می بریم.

وی با تاکید بر اینکه این مراسم باید در کل کشور شکل بگیرد عنوان کرد: با توجه به مسئولیتی که در وزارت علوم دارم تمام تلاش خود را به کار خواهم بست تا چنین اقدامی در سایر استان ها نیز شکل بگیرد و تداوم نیز داشته باشد و به نکوداشت استادانی بپردازیم که برای فرزندان ایران اسلامی زحمت می کشند.

باقری با اشاره به اینکه کشور به رشد و توسعه علمی و آموزشی نیاز دارد اظهار داشت: باید همواره به این مهم توجه داشته باشیم و تقدیر از جامعه علمی و متولیان آموزشی کشور را به صورت یک فرهنگ نهادینه کنیم و این موضوع را جدی بگیریم.

وی با اشاره به ثبت جهانی شهر یزد بیان داشت: یزد جهانی با ویژگی هایی که دارد باید به یک شهر الگویی به لحاظ اخلاقی و ویژگی های فرهنگی تبدیل شود و با توجه به ویژگی های اقتصادی و گردشگری که دارد به عنوان یک شهر معروف در این زمینه مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر علوم، فناوری و تحقیقات تصریح کرد: باید قوانین در این زمینه تدوین شود و شهر یزد به عنوان یک شهر پویا به جهانیان معرفی شود چراکه بافت تاریخی زنده دارد و حیات در آن جاری است در حالیکه در سایر شهرها بافت تاریخی داریم اما حیات در آن نیست.

وی همچنین خواستار بهره گیری از قدرت علم و دانش در توسعه اقتصاد شد و عنوان کرد: باید برنامه ریزی مناسبی در این زمینه باشد تا با کمک دانشگاه ضمن جلوگیری از مهاجرت نخبگان به خارج از استان و کشور، مشاغلی ایجاد کرد که با کمترین میزان سرمایه به بازدهی بالا برسد که خوشبختانه نمونه های آن در یزد نیز اجرا شده است.

کد خبر 704755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha