«خوردن فیل» در نمایشگاه کتاب/ هدف نشر تعالی، آموزش مهارت های فردی و کارآفرینی به مردم است

خبرگزاری شبستان: سیستم های آموزشی‌ تنها وظیفه خود، جذب افراد به سیستم و ارایه آموزش های آکادمیک روتین و در نهایت مدرک تحصیلی به آنهاست، اینکه چه اتفاقی بعدها برای این آدم ها بیافتد؟ گویا به عهده سیستم آموزشی نیست.

 

غلامرضا نخستین تقوی، مدیر انتشارات تعالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در نمایشگاه کتاب تهران، گفت: همانطور که اسم تعالی نشان می دهد، نشر تعالی و خود بنده به عنوان مدیر مسئول انتشارات، در وهله اول دغدغه رشد و تعالی خودم را داشتم، چون احساس می کردم به عنوان یک انسانی که در این کشور زندگی می کند، وظیفه ای دارم و باید تاثیری را در زندگی هموطنانم داشته باشم، برای همین مسیر تولید و عناوین کتاب های نشر تعالی را به سمت رشد و بهبود فردی هدایت کردم.

 

وی افزود:‌ بحث های را که در رشد و بهبود فردی با آن مواجه هستیم، حوزه گسترده ای را شامل می شود. قطعا مهارتی هایی را که آدم ها برای پیدا کردن توانمندی ها، مهارت های رفتاری و ارتباطات بهینه با افراد نیاز دارند، تمام اینها در حوزه رشد و بهبود فردی قرار می گیرد و ما در واقع کار انتشارات را در همین زمینه پیش می بریم که امیدوارم به نتیجه مطلوبی که می خواهیم برسیم.

 

نخستین تقوی با انتقاد از ضعف سیستم آموزشی کشور در آموزش مهارت های کار آفرینی به شهروندان، تصریح کرد: یکی از چیزهایی که من را اذیت می کرد، و این شاید به این خاطر بود که خودم دغدغه اش را داشتم و به نوعی درگیر آن بودم و در زندگی ام هم تاثیر گذاشته بود، این بود که عموما افراد انتظار دارند که یک جریان بیرونی کمکشان کند و برایشان اشتغال ایجاد کند. همین نگرش موجب شده بسیاری از آدم ها، فاقد توانمندی برای احراز یک شغل هستند، وقتی بیشتر در بطن ماجراها می رویم، متوجه می شویم که این بحث ها نه در محیط خانه و نه در محیط مدرسه و نه در محیط دانشگاه به شهروندان یک جامعه گفته نمی شود.

 

مدیر نشر تعالی ادامه داد: سیستم های آموزشی‌ کشور صرفا وظیفه ای را که برای خودشان متصور هستند، این است که آدم هایی را به این سیستم بیاورند و آموزش های آکادمیک روتین به آنها بدهند و در نهایت این افراد مدرک تحصیلی بگیرند و بروند. حالا اینکه چه اتفاقی برای این آدم ها بیافتد؟ گویا دیگر به عهده سیستم آموزشی نیست.

وی با بیان اینکه بیشترین آمار بیکاری مربوط به افراد تحصیل کرده کشور است، اظهار داشت: افراد تحصیل کرده وقتی مدرک آموزشی می گیرند، فاقد توانمندی برای ایجاد و تاسیس یک شغل هستند، پس هر چه این فقدان توانمندی در کشور ادامه یابد، میزان بیکاری افزایش پیدا می کند و در واقع جریان هایی هم که مترتب بیکاری برای این جوانها هستند، ناکارآمدتر می شوند و  به تبع آن مشکلاتی که حادث می شود، افزایش می یابد، برای همین باید تلاش بیشتری کرد که فارغ از بحث دریافت مدرک تحصیلی و استقبال از آموزش آکادمیک، فضایی ایجاد شود که در آن افراد مهارت هایی را کسب کنند که در قرن بیست و یکم نیاز دارند تا بتوانند زندگی خودشان را مدیریت کنند و شغل داشته باشند.

نخستین تقوی با تاکید بر این نکته که بعید است، سیستم آموزشی به این نسخه کاربردی در آینده نزدیک برسد، خاطرنشان کرد: شاید اصلی ترین متولی آموزش مهارت های ایجاد اشتغال و کارآفرینی همین آدم هایی مثل ما باشند که دغدغه و آگاهی پیدا کرده اند تا مهارت ها را به شکل های مختلف به مردم آموزش بدهند،

به گفته مدیر نشر تعالی، چاپ کتاب، برگزاری کلاس های آموزشی، برگزاری کارگاه ها و مواردی از این دست می تواندبه بینش و مهارت افراد برای زندگی بهتر در قرن بیست و یکم کمک کند.

 

وی همچنین با اشاره به کتاب های پرفروش  نشر تعالی در نمایشگاه کتاب تهران، گفت: ما ۲۶ کتاب چاپ اولی را که در مسیر رشد و بهبود فردی منتشر شده، در نمایشگاه کتاب عرضه کرده ایم، که کتاب «خوردن فیل: 10 اصل ضروری و کاربردی برای کسب درآمد در ایران»، از پرفروش ترین کتاب های این غرفه است، نگارش این کتاب را به خودم به عهده داشتم و حدود دو سال روی این کتاب وقت صرف کردم. در این کتاب موارد متعددی از افراد موفق چه در ایران و چه در جهان که توانسته اند به نتیجه برسند، معرفی و زندگی آنها بررسی شده، و در نهایت 10 اصلی را که بیشترین موفقیت را داشته احصاء و با ذکر مثال ها، آمار و ادبیات مناسب و کاربردی برای خواننده ها تولید و عرضه کرده ام.

 

وی در پایان اظهار داشت:‌ از جمله دیگر کتاب های پرفروش نشر تعالی در نمایشگاه کتاب، کتاب «از شنبه» و  «انسان بیست بیست» است که کتاب اول در رابطه با تنبلی و اهمال کاری است و کتاب دوم در راستای موفقیت و کسب مهارت ها در 2020 است و می گوید انسان ها در این عصر باید چه توانمندی هایی داشته باشند.

کد خبر 704579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha