صومعه‌سرا؛ شهر جشنواره‌ها/ هشتیمن جشنواره توت فرنگی برگزار شد

خبرگزاری شبستان: هشتمین جشنواره توت فرنگی در روستای صوفیانده صومعه‌سرا برگزار شد و مسئولان امر در صددند با برگزاری جشنواره‌های مختلف در این شهرستان، این شهر را به عنوان شهر جشنواره‌ها معرفی کنند.

خبرگزاری شبستان_صومعه‌سرا: روستای صوفیانده بیست و دو هکتار از باغات توت فرنگی استان را به خود اختصاص داده که در این راستا مقام اول استانی را کسب کرده است و برای هشتمین سال متوالیست که جشنواره توت فرنگی را برگزار می‌کند.

 

امروز(20اردیبهشت) همچون سال‌های گذشته مسافران، گردشگران و مهمانان زیادی از جای جای کشور و استان عزیزمان مهمان هشتمین جشنواره توت فرنگی صوفیانده بودند.

 

برگزاری جشنواره‌های بومی محلی نیاز کل کشور است

شهلا رضایی، مسافری که از تهران برای حضور در این جشنتواره آمده بود، اظهار کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی شور و نشاط اجتماعی را در بین مردم جامعه به همراه دارد و سبب می‌شود مردم به مدت چند ساعت به دور از مشغله‌های فکری و اقتصادی، با خانواده خود احساس شادی کنند.

 

وی با بیان اینکه من دومین سال متمادی است که در این جشنواره حضور پیدا می‌کنم، افزود: برگزاری بازی‌های محلی همچون لافند بازی، یک حس خوب همراه با استرس را به آدم القا می‌کند.

 

 

این مسافر تهرانی با بیان اینکه وقتی دختر خانم از روی طناب رد می‌شد، با وجود زیبایی که به همراه داشت اما سراسر وجودم پر از استرس شده بود، گفت: برگزاری چنین جشنواره‌های بومی محلی نیاز کل کشور است.

 

رضایی تصریح کرد: حمایت از این جشنواره‌ها باعث معرفی آداب و رسوم، فرهنگ، موسیقی و صنایع دستی مردم منطقه و جذب توریسم و مسافران می‌شود.

 

جشنواره توت فرنگی؛ برند استان گیلان شود

محمد زینلخانی، یکی از مسافرانی که از قزوین به این جشنواره آمده بود، خاطرنشان کرد: جشنواره توت فرنگی این روستا باید به عنوان برندی برای استان تبدیل شود تا تورهای گردشگری از سراسر کشور و دنیا بتوانند با اینگونه جشنواره‌ها آشنا شوند.

 

وی با بیان اینکه اکثر جشنواره‌های مختلف در سراسر کشور را می‌روم، اظهار کرد: جشنواره‌هایی که در استان گیلان برگزار می‌شود به دلیل تنوع برنامه‌ها و موسیقی‌ها و آداب و رسوم، برخلاف دیگر جشنواره‌ها است.

 

این مسافر قزوینی افزود: معرفی محصولات سنتی توت فرنگی، برگزاری موسیقی سنتی و نمایش، لافندبازی و برپایی بازارچه محلی صنایع دستی و... از بخش‌های جذاب این جشنواره برای من بود.

 

 

صومعه‌سرا، شهر جشنواره‌ها می‌شود

علیرضا مهرگان، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه‌سرا با بیان اینکه هشتمین سال متوالیست که جشنواره توت فرهنگی در روستای صوفیانده برگزار می‌شود، اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌ها در روستاها سبب رونق اقتصادی و گردشگری می‌شود.

 

وی افزود: در نظر داریم با برگزاری جشنواره‌های متعدد علاوه بر توت فرنگی، رشته و خشکار و گل نیلوفر و حلوا ضیابری، جشنواره آلوچه، نیشکر و صنوبر در این شهرستان برگزار و این شهر را به عنوان شهر جشنواره‌ها معرفی کنیم.

 

دبیر برگزاری جشنواره توت فرهنگی با بیان اینکه در بحث جذب گردشگر در روستای صوفیانده موفق ظاهر شده ایم، گفت: در سال اول برگزاری جشنواره حدود 900 نفر حضور داشتند ولی در سال گذشته بیش از 6هزار نفر از کل ایران از منطقه صوفیانده بازدید کردند.

 

مهرگان تصریح کرد: در فضای برگزاری جشنواره‌ها رونق بازارهای محلی همراه با حضور گردشگران را شاهدیم که سبب توسعه روستایی در مناطق مختلف این شهرستان شده است.

 

گفتنی است؛ 48سال پیش نهال توت فرنگی توسط یکی از اهالی صوفیانده به این روستا آورده شده  و با پیگیری‌های باغداران و رسیدگی به کشت توت فرنگی این محصول یکی از بارزترین محصولات کشاورزی این روستا در سطح استان و کشور مطرح شد.

مائده فلاحتکار ضیابری

کد خبر 704566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha