خاندان راشد محصل در بیرجند تجلیل شدند

خبرگزاری شبستان: طی مراسمی با اهدای لوح تقدیر معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از خدمات و تلاش های خاندان راشد محصل در بیرجند تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان  از بیرجند، همایش نکوداشت خادمان علم و فرهنگ ویژه خاندان راشد محصل امروز (20 اردیبهشت) با حضور مهمانان کشوری و استانی در محل سالن ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.

 

در این مراسم محسن شاه رضایی، مدیرکل دفتر تکریم و الگوسازی از نخبگان بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه وظیفه ما معرفی و شناسایی و قدرشناسی از نخبگان واقعی کشور است، گفت: این همایش نمونه کوچکی برای این است که نشان دهیم فعالیتهای علمی خاندان راشد محصل را قدر می‌نهیم.

 

وی بیان داشت: یکی از اهداف اولیه این مراسم قدرشناسی از نخبگان و اثرگذاران در جامعه است.

 

مدیرکل دفتر تکریم و الگوسازی از نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه قدرشناسی به تنهایی کفایت نمی‌کند، افزود: باید این قدرشناسی از نخبگان علمی و فرهنگی همراه با الگوسازی برای جوانان باشد.

 

شاه رضایی با بیان اینکه ما نیاز به تفکر و درنگ داریم و اینگونه مراسم تکریم برای بزرگان یک فعالیت الگوساز است، عنوان کرد: قریب 30 مراسم تکریمی که در سالهای 94 و 95 انجام شده است.

 

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های الگوساز برای جامعه مهم است، ادامه داد: همه نخبگان و خادمان علم و فرهنگ جایگاه خود را مدیون پدر و مادر و پشتکار و تلاش می دانند و با وجود فعالیتهای بسیار اما می گویند هیچ کاری نکردیم.

 

مدیرکل دفتر تکریم و الگوسازی از نخبگان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه یکی از اهداف برگزاری مراسم نکوداشت بزرگان یافتن و اکتشاف حلقه های مفقوده علمی است، گفت: هدف دیگر آماده کردن استان و منطقه و کشور برای اثرگذاری بیشتر نخبگان است و در کنار این امر جوانان هویت می‌گیرند و نشاط پیدا می‌کنند.

 

شاه رضایی تاکید کرد: اگر به مشاهیر و سرآمدان کشور توجه کنیم بسیاری از وابستگی‌ها، بداخلاقی‌ها، بدعهدی‌ها و پاره کردن پیمان‌ها مستغنی می شویم اما متاسفانه ما به خودمان توجه نداریم و آنچه خود داریم را از بیگانه تمنا می کنیم.

 

وی در ادامه پیام سورنا ستاری، رئیس بنیاد ملی نخبگان برای این مراسم را به شرح ذیل قرائت کرد. « علم اگر همراه با عمل صالح باشد، عزت آورده و سعادت می‌آفریند و دانای کل عالم، علم نافع را به هر کس اراده کند عطا می کند.

 

عالم عامل سزاوار ستایش است و اوست که می تواند منشا خیرات و برکات فراوان در جامعه باشد و می توان به عالم ربانی و فقیه اهل بیت (ع) مرحوم محمدحسین راشد محصل اشاره کرد که عمری با تقوا در میان مردم زیست و با آزاداندیشی و سماحت اندیشه مطرح نظر علما و مردم دیار خویش قرار گرفت و عمری را به تدریس علوم دینی پرداخت و به تبلیغ عملی اسلام اهتمام ورزید.

 

همچنین از او فرزندانی دانشمند و فاضل به یادگار ماند که هریک ستاره ای درخشان در سپهر علم و ادب این سرزمین هستند، جا دارد از فرزندان آن مرحوم شادروان دکتر محمدعلی راشد محصل پزشک متخصص استاد دانشگاه علوم پزشکی، دکتر محمدرضا راشد محصل استاد ادبیات فارسی، دکتر محمدتقی راشد محصل استاد فرهنگ و زبان های باستانی، دکتر محمدحسن راشد محصل استاد رشته کشاورزی و دکتر جلیل راشد محصل استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران به عنوان یادگاران گرامی آن عالم وارسته یاد کرد و از زحمات بی دریغ این خاندان در ترویج، توسعه و تعلیم بخشی رشته های مختلف علمی در کشور به نیکی یاد کرد».

 

گفتنی است در این مراسم لوح تقدیر معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری توسط مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان به خانواده راشد محصل اهدا شد.

 

 

کد خبر 704499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha