جذب جوانان  در کانون های مساجد  برنامه ریزی اساسی می خواهد

خبرگزاری شبستان: ابوالفضل بهرام‌پور، مترجم قرآن گفت: کانون‌های مساجد با حرف نمی‌توانند جوانان را جذب کنند، این مسئله نیاز به یک کار اساسی دارد.

دکتر ابوالفضل بهرام‌پور، مترجم قرآن در پاسخ به این سوال که کانون‌های مساجد چه نقشی در ترویج کتابخوانی و ترغیب جوانان به مطالعه دارند، به خبرنگار شبستان گفت: مسئولان کانون‌های مساجد با حرف نمی توانند جوانان را جذب کتاب کنند، ‌باید کتاب بنویسند، با جوانان گرم و صمیمی شوند و ارتباط خوبی با آنها برقرار کنند. کانون‌های مساجد باید روحانیون جوان‌پسند به میدان بفرستند. این مسئله نیازمند یک کار اساسی است.

 

بهرام‌پور در مورد کتابخانه‌های مساجد اظهار داشت: در شرایط کنونی وجود کتابخانه در مساجد لازم است. مساجد باید کتابخانه داشته باشند. کتاب های کتابخانه های مساجد باید قابل قبول و در حد فهم و درک جوانان باشد. برای رسیدن به این امر نیاز به نظرسنجی است. به یاد دارم به مدرسه ای رفتم و عنوان کردم که از دانش آموزان بپرسید چه سوالاتی دارند. مسئولان مدرسه این کار را کردند و سوالات دانش آموزان را جمع آوری کردند و به بنده دادند. من و پسرم که طلبه است به آن مدرسه رفتیم و سه ساعت با توجه به سوالات بچه ها صحبت کردیم. دانش آموزان ذره ای نق نزدند و خسته نشدند زیرا ما در مورد مسایلی صحبت می کردیم که سوال آنها بود. در حقیقت آنها در حال دریافت پاسخ های خود بودند.

 

این مترجم قرآن با بیان اینکه امام جماعت باید به کارش اشراف داشته باشد، عنوان کرد: مسئولان مساجد و کانون ها باید باسواد و جوانگرا باشند. پسر بنده طلبه است، مهلت نمی دهد کسی به او سلام بکند، سریع در سلام دادن پیشقدم می شود و ارتباط برقرار می کند. در جامعه چنین اخلاقی را می پسندند. امامان جماعت ما باید خوش اخلاق باشند.

 

دکتر بهرام‌پور تصریح کرد: زمانی یک استاد ایرانی از آمریکا به ایران آمده بود و در نظر داشت بعد از سه ماه دوباره برگردد. پسرم در فرودگاه با فردی که کنار دستش نشسته بود، صحبت می کرد. این استاد ایرانی صحبت های پسر من را می شنود و از فردی که کنار پسرم نشسته بود می خواهد که جایشان را با هم عوض کنند. آن استاد ایرانی از حرف های پسرم متعجب شده بود و سپس با پسرم هم‌صحبت می شود و بعد گفت من دیگر به آخوند ایمان آوردم و فهمیدم هم آخوند هم می شود اینقدر آقا باشد؛ در حقیقت روحانیون ما باید هم سواد داشته باشند و هم ارتباط خوبی برقرار کنند.

 

این مترجم و محقق قرآن کریم خاطرنشان کرد: مسئولان مساجد و کانون‌ها، امامان جماعت باید سواد و اخلاق داشته باشند و به نظر بنده اخلاق در اولویت است یعنی در درجه اول باید اخلاق داشته باشند و بعد سواد.

 

کد خبر 704302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha