به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علی دارابی، معاون امور استان های صدا و سیما شب گذشته(17 اردیبهشت) در آئین اختتامیه نخستین جشنواره پویانمایی تلویزیونی در همدان گفت: ایده برگزاری این جشنواره از طرف ریاست سازمان دکتر علی عسگری شکل گرفت که ما را هدایت و پشتیبانی کردند.
وی افزود: در فواصل برگزاری جشنواره رئیس سازمان صدا و سیما با دست اندرکاران هنر و صنعت پویانمایی نشست صمیمی داشتند که تصمیمات خوب و راهگشا گرفته شد که امر جشنواره و نهضت پویانمایی را شتاب دو چندان خواهد داد.
وی با بیان اینکه ایرانیان در بسیاری از عرصه ها پیشگام بودند که یکی از آنان پویانمایی است، تصریح کرد: گرچه پویانمایی از ابداعات بشر در قرن بیستم ثبت شده اما ایرانیان 5 هزار و 200 سال پیش در این زمینه فعالیت داشتند به طوری که از ظروف سفالی در شهرسوخته سیسان و بلوچستان به دست آمده نشان می دهد که نیاکان ما پیشگامان در عرصه پویانمایی بودند.
معاون امور استان های صدا و سیما با اشاره به اهمیت و نقش اثرگذار صنعت هنرپویانمایی، خاطرنشان کرد: این صنعت علاوه بر ایجاد اشتغال می تواند به موضوع انتقال فرهنگ، هنر، تمدن و اسوه های یک کشور بپردازد.
دارابی اظهار داشت: از طریق پویانمایی می توان داشته های یک جامعه را از زبان فرهنگ و هنر برای مخاطب نسل جوان ، کودک ، خردسال و بزرگسالان و مخاطبان اصلی این بخش از برنامه انتقال داد.
وی ابراز کرد: برای اینکه بتوانیم در عرصه تعامل و ارتباط با دنیا و از طرف دیگر صیانت از کانون خانواده و کودکان ایفای نقش کنیم باید در این حوزه سرمایه گذاری جدی انجام بدیم .
وی گفت: این جشنواره آغاز مبارکی است که این نهضت پویانمایی نیاز به عزم و اراده ای ملی دارد دولت، مجلس، رسانه ها، برنامه ریزان باید در این انقلاب بزرگ شرکت کنند.
وی بیان داشت: جشنواره پویانمایی از زمستان 95 با دستور رئیس سازمان صدا و سیما کارخود را آغاز کرد و 16 نفر از صاحب نظران و مدیران در چهره های پویا نمایی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره شدند و از 35 نهاد، تشکل، سازمان، وزرارتخانه و دانشگاه که در امر پویانمایی فعال بودند در جشنواره دعوت به عمل آمد.
معاون امور استان های صدا و سیما افزود: بیش از هزار و 11 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که بالغ بر 70 درصد مربوط به بخش خصوصی بود.
وی گفت: هئیت بررسی آثار مرکب از 52 نفر از استادان، مدرسان، صاحب نظران در 9 گروه داوری به مدت 2 ماه پرداختند که از میان این آثار 67 هنرمند برگزیده موفق به اخذ تندیس، دیپلم افتخار و جایزه شدند.
دارابی عنوان کرد: جشنواره از 16 بخش تشکیل شده که از این میزان 5 بخش اصلی، 10 بخش فرعی و یک بخش ویژه بود و 15 پنل و کارگاه آموزشی با حضور استادان برگزارشد.
وی گفت: هفته فرهنگی و هنری استان همدان به مدت یک هفته در شهرها و سالن های سینمایی مختلف برگزار شد.
وی بیان کرد: تولیدات پاک، اخلاق گرا، دینی و آموزنده را در ساخت رسانه ای ملی قرار دهیم چرا که برای صیانت ، پاسداشت از فرهنگ و حمایت از تولیدات داخلی لازم است.
وی اظهار کرد: 150 شبکه صدا و سیما فعالیت دارند که از این میزان 70 شبکه به استان ها اختصاص دارد.
نظر شما