۲۴ اردیبهشت‌ماه؛ اختتامیه نخستین رزمواره مدافعان حرم برگزار می شود

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از اختتامیه نخستین رزمواره مدافعان حرم در۲۴ اردیبهشت.در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش خبرنگار شبستان،علی‌اصغر جعفری، مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ا مروز در نشست خبری نخستین رزمواره مدافعان حرم گفت: مدافعان حرم با دفاع از حرم و با ایجاد امنیت، تهدید‌ها و ​چالش‌هایی که در مدت ۴ سال گذشته توسط تکفیری‌ها و تروریست‌های اسلام نما در منطقه ایجاد شده بود به امنیت مبدل کردند و آبروی ما را خریدند تا کوچکترین جسارتی به خاندان ائمه اطهار علیهم السلام نشود.

 

وی با بیان اینکه آنها اذهان عمومی را نسبت به اسلام بدبین کردند اظهار کرد:آنها اسلام هراسی و ایران هراسی را شکل دادند و ۹۰ درصد از سرزمین سوریه را اشغال کردند. همچنین بخش زیادی از جغرافیای عراق به وسیله آن‌ها اشغال شد و حتی آن‌ها به نزدیک‌ترین مسافت کربلا و عتبات عالیات رسیدند. اما در نهایت، با حضور جمهوری اسلامی ایران و حضور چشمگیر علاقه مندان، جریان مقاومت شکل گرفت و ما بعد از ۴ سال شاهد توفیقات مقاومت هستیم و کل سرزمین عراق و بخش عمده سوریه آزاد شده است.

 

جعفری با بیان اینکه این رزمواره به رسم پاسداشت و گرامیداشت ایثار و فداکاری همه مدافعان حرم، خانواده‌های آنان و رهروان این مکتب برگزار می‌شود،اظهار کرد: رزمواره مدافعان حرم تلاش کرد تا در مقوله دفاع از حریم اهل بیت علیهم السلام، تقویت حرکت هنری- رسانه‌ای در حوزه مدافعان حرم، معرفی مدافعان حرم و خانواده‌های آن‌ها به عنوان محصول و رویش انقلاب اسلامی و تقویت روحیه انقلابی و جهادی، گامی موثر بردارد.

 

مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی  بیان کرد: الان جهان اسلام نفسی می‌کشد و مردم فهمیدند اسلام آمریکایی که امام خمینی (ره) مطرح کرده بود، چه رویکردی دارد و چه بلایی سر منطقه می‌آورد. عزیزانی که حماسه آفریدند، امنیت را به منطقه آورده‌اند. این مراسم و جشنواره (رزمواره) برای پاسداشت کسانی است که از زندگی خود گذشتند و در اوج جوانی وارد این مناطق شدند و جمع کثیری از آن‌ها را در قامت شهدای حرم می‌شناسیم. بنابراین گرامیداشت شهدای حرم و رزمندگانی که گمنام رفتند و آبروی ما را خریدند، بسیار مهم است.

 

وی با بیان اینکه رسانه های تصویری باعث شدند فرهنگ دفاع مقدس زنده و پویا بماند تصریح کرد: جامعه هنری رسانه همیشه قدردان ایثارگری هاست، رزمواره مدافعان حرم یک کار تخصصی و حرفه‌ای برای پاسداشت کسانی بود که برای امنیت و عزت ما سینه سپر کردند.

 

مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی با اشاره به بخش‌های مختلف جشنواره افزود: بخش شنیداری به عهده رادیو ایران، بخش موسیقی به عهده معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بخش خبرگزاری و حوزه مطبوعات به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد، بخش دیداری به عهده بسیج سازمان صدا و سیما و بخش مجازی به عهده معاونت مجازی سازمان صدا و سیما است.

 

وی ازارسال دو هزارو۴۴  اثر به دبیرخانه  خبر داد وگفت:در این فراخوان۱۱۰ اثر دیداری، ۲۰۲ اثر موسیقایی، ۵۱۰ اثر شنیداری، ۵۳۲ اثر مردمی ،۴۶۹ اثر مطبوعاتی و ۱۶۱ اثر دیجیتالی، به جشنواره ارسال شده است.

 

فراخوان داد، در فاصله دو ماه کار‌هایی را ارائه دادند که تاکنون ۳۰۰ اثر در ۶ موضوع چند رسانه‌ای، تیتر، مقاله، یادداشت، عکس، گزارش خبری و مصاحبه خبری آثار خود را ارسال کردند.

جعفری خاطر نشان کرد: پایان اسفندماه سال ۹۶، فرصت ارسال اثر به این رزمواره به پایان رسید و داوری‌ها از سال جدید آغاز شد.

 

مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی با بیان اینکه آئین پایانی این رزمواره روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ساعت ۱۷ تا ۲۰برگزار می شود افزود: برخی از کارهای فاخر نیز در روز اختتامیه به نمایش گذاشته می شود.

 

وی افزود: ​در مراسم پایانی علاوه بر سخنرانی، ​صاحبان بیش از صد اثر و همچنین خانواده‌های شهدای مدافع حرم قدردانی می‌شوند ضمن اینکه از ۲ هنرمند حوزه مقاومت آقایان ابراهیم حاتمی کیا و سیروس مقدم نیز تجلیل می‌شود.

 

 

کد خبر 703649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha