لزوم پیگیری توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی در ماسال

خبرگزاری شبستان: فرماندار ماسال بر پیگیری‌ توسعه اقامتگاه‌های بوم گردی در این شهرستان تاکید کرد و گفت: بوم ‌گردی به عنوان یکی از شیوه‌های متداول صنعت توریسم می‌تواند بهترین گزینه گردشگری در شهرستان ماسال باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، محمد جواد عامر، فرماندار ماسال امروز (16اردیبهشت) در جلسه بوم گردی که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: روستاهای ماسال به واسطه بکر بودن و برخورداری از جاذبه‌های طبیعی و خدادادی فراوان، دارای بهترین موقعیت و فرصت برای رونق اقتصادی و اشتغال است.

 

وی، روستاها را کانون اصلی توسعه و تولید اقتصادی و اجتماعی کشور دانست و افزود: بوم ‌گردی به عنوان یکی از شیوه‌های متداول صنعت توریسم می‌تواند بهترین گزینه گردشگری در شهرستان ماسال باشد.

 

فرماندار ماسال با اشاره به اعمال ماده 4 در این شهرستان، گفت: طبق قانون کسانی که زمین‌هایشان جزء اراضی ملی و در طرح هادی است اگر بخواهند می‌توانند عملیات بوم گردی را در آنجا اجرا کنند.

 

عامر با تاکید بر حضور اعضای کارگروه بوم گردی در جلسات مربوط به آن، تصریح کرد: جلسات بوم گری از این پس به دلیل اهمیتی که دارد هر یک روز در میان برگزار می‌شود.

 

وی در ادامه به جدی بودن اجرای دولت الکترونیک در این شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: تحقق دولت الکترونیک علاوه بر اینکه موجب کاهش هزینهها و صرفهجویی در وقت میشود، سرعت و دقت انجام کار را بالا میبرد.

 

عامر با بیان اینکه مدیران ادارات باید نسبت به پروژه‌ها و مقدار تخصیص اعتبارات اطلاع کامل داشته باشند، اظهار کرد: روسای ادارت باید برای تخصیص اعتبارات پیگیری‌های لازم را از استان داشته باشند.

 

احداث 345 واحد  سهم ماسال در توسعه بوم‌گردی

در ادامه محمدی، دبیر جلسه بوم گردی ماسال با اشاره به عملیات توسعه اقامتگاه‌های بوم گردی، افزود: تا کنون 420 تقاضا برای احداث خانه‌های بوم‌گردی در سطح شهرستان ماسال به ثبت رسیده است.

 

وی بابیان اینکه از این تعداد 350 مورد بازدید انجام شده است، گفت: 182 مورد تشکیل پرونده داده‌ایم که 162 مورد را به منابع طبیعی برای استعلام فرستاده‌ایم و متاسفانه این اداره تا کنون فقظ جواب 46 مورد از این پرونده‌ها را ارائه داده که 15 مورد آن دارای تخلف است.

 

دبیر جلسه بوم گردی  ماسال با بیان اینکه تا کنون 12 مورد از پرونده‌های مذکور تکمیل شده است، تصریح کرد: هر ساختمان 2 واحد است که در مجموع 24 واحد بوم گردی می‌شود.

 

محمدی با بیان اینکه در استان گیلان 5 هزار خانه بوم گردی در روستاها احداث می‌شود که سهم ماسال از این تعداد 345 واحد است، خاطرنشان کرد: اکثر متقاضیانی که به بنیاد مسکن مراجعه می‌کنند فاقد سند مالکیت هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه منابع طبیعی باید در زمینه استعلام پرونده‌ها سرعت عمل نشان دهد، اظهار کرد: به دلیل اینکه فصل کار کشاورزی است و متقاضیانی که پرونده تشکیل داده‌اند نمی‌توانند در این فصل مراجعه کنند، لازم است که دهیاران روستاهای هدف با ما در ارتباط باشند.

 

 

کد خبر 703623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha