«موسی و یکتاپرستی» در نمایشگاه کتاب تهران

خبرگزاری شبستان:«موسی و یکتاپرستی» اثر «زیگموند فروید» با ترجمه «صالح نجفی» با موضوع روانشناسی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در غرفه نشر« نی» عرضه می شود.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، موسی و یکتاپرستی نمودار واپسین کوشش نظریِ مخاطره‌آمیز و گران‌قدر فروید بود برای تبیین همه‌ی جنبه‌های تلاش و رفتار بشری در چارچوب یک نظام فکری که در وهله‌ی اول از بطن روشی درمانی برای معالجه‌ی بیماران روان‌نژند زاده شد. این تلاش از جهاتی بی‌فرجام بود ولی از آن‌جا که شکست‌ها و ناکامی‌های انسان‌های بزرگ به نوبه‌ی خود شکست‌هایی بزرگ و بالمآل شرط لازم برای رسیدن به پیروزی‌های بزرگ‌تر است، بازخوانی و واخوانیِ واپسین شکست شکوهمند یکی از خلاق‌ترین، جسورترین و مؤثرترین ذهن‌های تاریخ بشر، نه‌تنها جذاب بلکه واجب است.

 زیگموند فروید که به‌عنوان بنیان‌گذار علم روانکاوی از او یاد می‌شود در ششم ماه مه ۱۸۵۶ در شهر فریبرگ جمهوری چک متولد شد. از همان سال‌های نخست سطح بالایی از هوش را نشان داد که والدین او به پرورش آن کمک کردند. او یک سال زودتر از معمول وارد دبیرستان شد و اغلب شاگرد اول بود. او که زبان آلمانی و عبری را به‌راحتی صحبت می‌کرد در مدرسه بر زبان‌های لاتین ، یونانی، فرانسوی و انگلیسی تسلط پیدا کرد و ایتالیایی و اسپانیایی را نیز خودش یاد گرفت و هنگامی که زمان انتخاب شغل فرارسید، در میان مشاغل معدودی که در وین برای یک یهودی گشوده بود، وی پزشکی را برگزید. او در سال ۱۸۸۱ به دریافت درجه دکتری نایل شد و به عنوان متخصص بالینی اعصاب به‌کار پرداخت. فروید در ایجاد روانکاوی و روش‌های بالینی برای روبرو شدن با علم آسیب‌شناسی روانی از طریق گفتگو بین بیمار و روانکاو تکنیک‌هایی مثل استفاده از تداعی آزاد و کشف انتقال و همچنین فرایند تحلیلی روانشناسی را ارائه کرد.

«موسی و یکتاپرستی» اثر «زیگموند فروید» با ترجمه «صالح نجفی»  با موضوع روانشناسی در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در غرفه نشر نی  در 188 صفحه عرضه می شود.

کد خبر 703481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha