راه اندازی دفتر بهسازی و احیاء بافت تاریخی در شهرداری/ گرگان ظرفیت تبدیل شدن به مقصد گردشگری را دارد

خبرگزاری شبستان: نائب رئیس شورای اسلامی شهر گرگان گفت: راه اندازی دفتر بهسازی و احیاء بافت تاریخی در شهرداری و ایجاد کمیسیون بارآفرینی بافت تاریخی در شورای شهر نشان دهنده توجه به بافت تاریخی این شهر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، علی اصغر یوسفی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر گرگان، شامگاه امروز (15 اردیبهشت) در شصت و یکمین جلسه علنی این شورا با اشاره به در نظر گرفتن منافع شهر و شهروندان گفت: در دوره چهارم و در دوره پنجم تاکنون هرگونه رای موافق و مخالف به موضوعات، طرح ها و لوایح مختلف داده ام، فقط یک موضوع را مدنظر داشتم و آن حفظ منافع شهر و شهروندان بوده است.

 

وی با بیان اینکه احصاء نقاط ضعف و قوت مدیریت شهری در سال های گذشته به ویژه در زمینه پروژه ها، نیازمند بررسی است، افزود: باید تلاش کنیم نقاط قوت را تقویت کرده و نقاط ضعف را در اجرای پروژه ها کمرنگ کنیم. باید به گونه برنامه ریزی کنیم که همه پروژه ها دارای پیوست فرهنگی بوده و در کار هم از مشاورانی استفاده شود که تخصص لازم را داشته باشند نه فقط ابلاغ یک مشاور را بگیرند.

 

رئیس کمیسیون گردشگری، خدمات و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان ادامه داد: اجرای پروژه ها در زمان مشخص و بهره برداری به موقع آنها از نقاط قوت مدیریت شهری در اجرای پروژه ها بود. اما در مقابل نقاط ضعفی هم وجود داشت، برای نمونه اگر قرار بود در حوزه ترافیک زیرگذر صیادشیرازی با ده ها میلیارد تومان هزینه احداث شود، نباید امروز شاهد مشکلات و ترافیک سنگین در این نقطه باشیم.

 

وی گفت: نباید از یک طرف شعار توسعه فضای سبز دهیم و از سوی دیگر برای پارکینگ فرهنگسرای گرگان به همان اندازه از فضای سبز شهری بکاهیم.

 

یوسفی با قدردانی از شهرداری و شورای شهر گرگان در برگزاری جشن نیمه شعبان با عنوان شهر من، شهر انتظار بیان کرد: استقبال مردم از اینگونه جشن ها که به صورت محله محور برگزار می شود، نشان دهنده نیاز شهر به برنامه هایی در چنین سطحی است.

 

وی با بیان اینکه شهر گرگان، توانمندی ها و ظرفیت های زیادی در حوزه گردشگری و جذب سرمایه گذار دارد، خاطرنشان کرد: در نوروز امسال گرگان میزبان گردشگران زیادی بود که این ظرفیت وجود دارد تا این شهر از معبر سفر به مقصد سفر گردشگران تبدیل شود.

 

نائب رئیس شورای اسلامی شهر گرگان درباره احیاء بافت تاریخی شهر گرگان نیز گفت: بافت تاریخی این شهر 156 هکتار بوده که جزو نخستین بافت های ثبت شده در کشور به شمار می رود و امسال قرار است کارهایی در این حوزه انجام شود. ایجاد و راه اندازی دفتر بهسازی و احیاء بافت تاریخی در شهرداری و ایجاد کمیسیون بارآفرینی بافت تاریخی در شورای شهر از جمله این اقدامات است.

 

کد خبر 703432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha