مساجد می تواند پایگاه مناسبی برای فرهنگ کتابخوانی در جامعه شود

خبرگزاری شبستان:علیرضا قزوه، مسول آفرینش های ادبی حوزه هنری با بیان اینکه برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه باید از مهد کودک ها آغاز کنیم ،گفت: در این عرصه ظرفیت های مساجد نیز می تواند در ترویج کتابخوانی موثر و راهگشا باشد.

 

 به گزارش خبرگزاری شبستان، علیرضا قزوه که در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور داشت به خبرنگار کتاب شبستان، گفت: برای پیشرفت فرهنگ کتابخوانی نیازمند زیر ساخت های فرهنگی در این عرصه هستیم که از نهاد خانواده آغاز می شود.

 وی افزود: پدر و مادر به عنوان نخستین مربیان کودک می تواند غدغه کتابخوانی را به کودکان آموزش دهند اما در کنار خانواده  مربیان مهد کودک نیز نقشی موثر در این زمینه دارند و می توانند در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی نقش مکمل را بر عهده بگیرند. مثلا به یک کودک 5 و 6 ساله باید متناسب سن اودر مهد کودک حدود 5  و یا 6 کتاب آموزشی شناسانده شود و البته در این زمینه باید همه سلیقه ها در نظر گرفته شود و نگاه تک محوری نداشته باشیم.

 وی درباره نقش های نهادهایی مانند مساجد در این زمینه اضافه کرد: مساجد کشور ظرفیت بزرگی دارند که می توان از ظرفیت حیاتی در فرهنگ سازی های کلان بهره گرفت و از آن به عنوان یکی ازپایگاه های جدی در این زمینه استفاده لازم را انجام داد.

 وی در ادامه عنوان کرد: ظرفیت های دیگری مانند نهاد کانون پرورش فکری کودک و نوجوان می تواند در این عرصه راهگشا باشد.اما همه اینها نیازمند برنامه ریزی اساسی و طولانی مدتع در حوزه فرهنگی است.    

کد خبر 703308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha