فرهاد فرزانه، مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در همدان گفت: قطار گردشگری با ۳۲۰ مسافر همراه با هنرمندان و عروسکهای نمایشی رأس ساعت ۱۲:۳۰ با استفاده از ظرفیت راهآهن برای شرکت در جشنواره پویانمایی به همدان وارد میشوند.
وی تاکید کرد: این قطار گردشگری مورد استقبال برگزار کنندگان جشنواره پویانمایی قرار می گیرد و در این قطار، هنرمندان کشوری و شرکتکنندگان در جشنواره پویانمایی حضور دارند.
وی اعلام کرد: همشهریان همدانی میتوانند پس از ورود این قطار به همدان، در ساعت ۲:۴۵ روز شنبه ۱۵ اردیبهشت بلیت تهیه کرده و با این قطار به تهران سفر کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان افزود: با سازمان رجا هماهنگیهای لازم برای خروج این مسافران با قطار گردشگری در روز ۱۸ اردیبهشت انجام شده است.
وی با اشاره به مشکلات راهاندازی راه آهن همدان گفت: تا اتمام جوش ریل راهآهن استان بیشتر از ۷ کیلومتر باقی نمانده که آن هم تا چند روز آینده به اتمام میرسد.
فرزانه همچنین از انعقاد قرارداد یکساله قطار گردشگری (ریل باس) بر حسب نوع استفاده استان و در صورت برگزاری جشنوارههای مختلف خبر داد و ابراز داشت: با این شرایط قطار گردشگری در طول یکسال پیشرو به همدان سفر میکند.
وی بیان داشت: در بازدیدی که با حضور مهندس عراقی، مهندس رضازاده و تنی چند از مسؤولین شهرستانی از راهآهن صورت گرفت، هماهنگیهای لازم جهت ورود این قطار انجام و مشکلات پیش رو رفع شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان اظهار کرد: درست است که راهآهن همدان مشکلاتی هم داشته ولی اگر ما میخواستیم بعد از رفع تمامی مشکلات قطار به همدان بیاید بهرهمندی مردم شریف استان دیرتر انجام میشد به همین خاطر استان تصمیم گرفت در حین استفاده همشهریان از این موهبت نسبت به رفع تنگناها اقدام شود و خوشبختانه تاکنون ۷۰ هزار نفر از همشهریان از قطار استقبال نمودند.
فرزانه گفت: اتصال ملایر به راه آهن غرب کشور که از سال 1380 آغاز و یک دهه به طول انجامید، در نهایت به طول 90 کیلومتر از سمنگان اراک اجرا شد و این شهرستان را به خطوط ریلی کشور متصل و تحولی چشمگیر در حوزه توسعه ریلی و تردد مسافر و بار در این منطقه از جنوب استان همدان ایجاد کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان خاطرنشان کرد: کاهش میزان بار ترافیکی، افزایش جابجایی بار و مسافر، رونق صنعت، اقتصاد، صادرات و رشد صنعت گردشگری از دستاوردهای تکمیل خط آهن این استان ارزیابی شده است که با اضافه شدن ظرفیت قطارهای گردشگری، این روند شتاب روز افزون می گیرد و بی شک تاثیر بسزایی در میزبانی همدان در برگزاری دو رویداد بزرگ بین المللی در سال 2018 (انتخاب به عنوان پایتخت گردشگری آسیا و میزبانی اجلاس جهانی گردشگری) می تواند داشته باشد.
نظر شما