خبرگزاری شبستان -اصفهان:
ترنم نغمه شور انگیز فرار رسیدن نیمه شعبان مردم و دوستداران ولایت و امامت را به وجد آورده و حال و هوای دیگر به شهر و روستاها بخشیده است و سراسر ایران اسلامی این روزها غرق در شادی و سرور است.
استان اصفهان این دیار همیشه زنده و نصف جهان پاینده هم در این مناسبت بزرگ با مشارکت خود جوش مردم غرق در شادی و نشاط و خرسندی است و مردم استان اصفهان با مشارکت و حضور پر شور خود به مناسبت نیمه شعبان با برگزار جشن و مراسم های مذهبی این استان را غرق در شادی و شور کرده اند.
جشن های مساجد، محلات، شهر و خیابان ها همگی عشق و محبت و دوستی مردم را نسبت به حضرت مهدی(عج) به نمایش گذاشته است و تشکل های مردمی، کسبه و اقشار مختلف همانند مناسبت های دیگر فضای هر منطقه را به مناسبت این عید بزرگ حال و هوایی دیگر داده اند.
برگزاری جشن نیمه شعبان در مساجد
مساجد به عنوان مهمترین پایگاه ارزش های اسلامی و دینی جامعه در این مناسبت هم نقش محوری خود را ایفا می کند و جوانان مسجدی با تزئین مسجد و برگزاری مراسم این مناسبت را گرامی می دارند.
حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان اصفهان در این خصوص گفت: اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در این عید بزرگ با برگزاری جشن، مسابقه فرهنگی، توزیع بسته های فرهنگی و قرائت دعا و احیا شب نیمه شعبان نقش خود را به عنوان فعالان فرهنگی ایفا می کنند.
وی افزود: مهمترین هدف در برگزاری جشن های نیمه شعبان ترویج فرهنگ مهدویت و معرفی شخصیت حضرت مهدی(عج) و نقش یاران آن حضرت است.
جشن نیمه شعبان در 340 بقعه متبرکه استان اصفهان
حجت الاسلام رضا صادقی، مدیرکل اوقاف استان اصفهان درباره این مناسبت در بقاع متبرکه اظهارکرد: جشن نیمه شعبان در 340 بقعه متبرکه استان اصفهان همراه با برنامه های فرهنگی از جمله برپایی خیمه های معرفی برگزار می شود.
وی افزود: 200 مبلغ بومی هر منطقه در 60 بقعه متبرکه استان اصفهان ارائه مشاوره در حوزه مهدویت انجام و برنامه های فرهنگی را به این مناسبت با همکاری فعالان فرهنگی بقاع متبرکه انجام می دهند.
مدیرکل اوقاف استان اصفهان خاطرنشان کرد: باتوجه به تعطیلات چند روزه این هفته پیش بینی های لازم برای ارائه خدمات به مسافران در بقاع متبرکه صورت گرفته است.
جشن های محلی تجلی مشارکت عمومی در جشن های نیمه شعبان
حجت الاسلام حسن بابایی، مسئول تشکل های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: جشن های محلی تجلی مشارکت عمومی در جشن های نیمه شعبان که پنج هزار هئیت مذهبی استان اصفهان در این عرصه پیشتاز هستند.
وی افزود: به مناسبت نیمه شعبان جشن های محله ای با برپایی پایگاه های فرهنگی در سطح شهرها توسط جوانان کانون های فرهنگی و تبلیغی و هیئت های مذهبی انجام می شود.
اصناف همراه در برگزاری جشن های نیمه شعبان
یکی از مهمترین اقشار برگزار کننده جشن های نیمه شعبان اصناف و قشر کسبه هر منطقه هستند که با تهیه شیرینی و شرب و توزیع نذری این مناسبت مهم را تکریم و جشن های باشکوهی را در بازار و بلوارهای شهر برگزار می کنند.
حرکت خودجوش اصناف و کسبه نه تنها در این مناسبت در مناسبت های دیگر ملی و مذهبی هم جلوه گر مشارکت عمومی است.
حفظ حرمت نیمه شعبان نباید فراموش شود
برخی از برنامه های گرامیداشت نیمه شعبان از مسیر واقعی خود خارج شده و تبدیل به یک برنامه غیر دینی و بعضی وقت ها غیر اسلامی و دور از شئونات اسلامی است که اصلاح این برنامه ها توسط متولیان موضوعی اساسی است و فعالان فرهنگی و متولیان امر گرامیداشت مناسبت ها با توزیع بسته های فرهنگی جهت دهی خوبی برای حفظ شئونات اسلامی داشته باشند.
نظر شما