رسیدن به ایده آل ها در حوزه مساجد، توجه و همت بیشتری را می طلبد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی بر اصلاح سیاستگذاری حوزه مساجد تاکید کرد و گفت: رسیدن به ایده آل دراین حوزه، توجه و همت بیشتری را می طلبد.

به گزارش خبرگزاری شبستان در آذربایجان شرقی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در جلسه مشترک با هیئت نظارت و ارزیابی ستاد عالی، به اصلاح سیاستگذاری حوزه مساجد تاکید کرد و گفت: رسیدن به حد ایده آل دراین حوزه، توجه و همت و حمایت بیشتری را طلب می کند.


علی داننده، تصریح کرد: این وضعیت سیاست گذاری و حمایت از مساجد، قابل قبول نیست و باید برای سیراب کردن، جامعه با معارف مسجد و قرآن، برنامه های تولیدی و محتوایی و نتیجه بخش داشته باشیم.


وی با انتقاد از قبضه شدن بودجه و اعتبارات در مرکز، اظهار کرد: این چرخه معیوب است و عدم اطمینان به باور و توانمندی های استان ها و واگذار نکردن تصمیم گیری و تصدی برنا مه ها به خود استان ها یک آسیب جدی در این چرخه محسوب می شود که بایستی اصلاح شود.


داننده با ابراز تاسف از محدود بودن بودجه استانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ابراز کرد: با این اعتبارات و بودجه سالانه، امکان کمک قابل توجه به مساجد فراهم نمی آید، ولی قرار است در صدی از 18 در صد بودجه ارتقای ششاخص های فرهنگ عمومی استان، مشخصا به مساجد اختصاص یابد.


در ادامه این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین ملا نوری، مدیرکل کانون های تخصصی مساجد کشور نیز با قدردانی از همت و تلاش های خالصانه مجموعه دبیرخانه کانون های مساجد استان و ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیت ها تصریح کرد: تاثیر گذاری که در حوزه مسجد در طول انقلاب اسلامی، مبارزات و در دفاع مقدس داشته، امروز نیز دوام و قوام نظام به مسجد و فرهنگ مسجدی وابسته است و از این لحاظ این حوزه بایستی تقویت و حمایت شود.


وی افزود: ستاد عالی تنها دستگاهی است که 85 درصد از بودجه اش مستقیما، تبدیل به برنامه شده و به فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد تزریق می شود.


حجت الاسلام و المسلمین ملا نوری افزود: عدم حمایت از کانون های فرهنگی هنری یک واقعیت تلخی است که علیرغم رشد کمی و کیفی فعالیت ها و نیاز جدی این حوزه به حمایت و تجهیز، حمایت کافی نمی شوند.


وی اضافه کرد: این چندین سال اخیر را به لحاظ ایجاد 11 هزار کانون فرهنگی هنری می توان دوران بهاری و گلریزان مساجد برشمرد و انتظار این است که در مقابل این اقدام بزرگ و گسترده و ظرفیت سازی که برای نظام شده است، مدیران ارشد استانی و استانداری یک ردیف بودجه خاص و به منزله چشمه جاری برای کمک به کانون های مساجد ایجاد کنند.


ملانوری تصریح کرد: در تعدادی از استان ها، حمایت های قوی از کانون های مساجد به عمل آمده و ردیف مشخصی نیز به همین منظور تعریف شده است که اقدام مشابه ازاین استان نیز انتظار می رود.


مدیر کل کانون های تخصصی مساجد کشورافزود: برای ازبین بردن فضای آلوده فرهنگی ایجاد شده، جاری کردن یک رودخانه زلال فرهنگی در سطح جامعه ضروری است و این کار با تربیت هنرمندان رشته های مختلف و آموزش نیروهای متخصص و توانمند سازی مسجدی ها ضروری امکان پذیر است.


پایان پیام/
 

کد خبر 70278

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha