به گزارش خبرنگار شهری شبستان، پاشایی، معاون هلال احمر شهرستان ری در کارگروه تخصصی سلامت و محیط زیست که در حاشیه سمینار نقش شوراها در توسعه شهرستان ری که در حال برگزاری است، گفت: از کل مساحت کشور، یک میلیون کیلومتر مربع بیابانی و نیمه خشک است بنابراین باید از مناطق حاصلخیز کشور به نحو مطلوب استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه دشت ری، دشت قزوین و دشت زنجان از مناطق حاصلخیز برای کشاورزی محسوب می شوند، افزود: تعطیلی این اراضی حاصلخیز کشاورزی، محیط زیست را از بین می برد و باعث افزایش بیکاری می شود.
پاشایی با اشاره به فعالیت معادن و کارخانه سیمان در شهر ری گفت: تولید آزبست پدیده ناشی از فعالیت معادن است.
وی با بیان اینکه آزبست مادر تمام سرطان هاست، افزود: زمانی که آزبست بر روی لایه های زمین می نشیند، باعث نابودی محیط زیست می شود و سنگ هایی ایجاد می کند که نابودی کشاورزی از جمله پیامدهای آن است.
وی با بیان اینکه اراضی کشاورزی و زمین های حاصلخیز را نباید به هیچ قیمتی از دست بدهیم، خاطرنشان کرد: باید سیاست هایی برای حفظ اراضی کشاورزی و زمین های حاصلخیز اتخاذ شود.
وی تاکید کرد: باید در دولت و مجلس مصوبه ای داشته باشیم که هیچ ساخت و سازی در این منطقه انجام نشود.
این مسیول، کاهش سطح آب های زیرزمینی را از دیگر مشکلات زیست محیطی شهرستان ری عنوان کرد و گفت: موضوع آب باید به صورت جدی پیگیری شود.
پاشایی با بیان اینکه در مباحث امدادی، بهداشت و محیط زیست کارگروه مستقلی در شهرستان ری تشکیل شود، افزود: استقرار بزرگ ترین پایگاه امدادی، فرودگاه امام خمینی و کشاورزی مهم ترین شاخص های شهرستان ری
نظر شما