به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مدیر کل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های مساجد کشور در نشست صمیمی مدیران مسئول کانون های تخصصی، مراکز خانه نور و فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی، با تبریک هفته دفاع مقدس، امنیت و سلامت امروز را مدیون خون با برکت شهدا دانست و گفت: بعد از اتمام جنگ تحمیلی به منظور جلوگیری عملی از هجوم فرهنگ غرب، کانون های فرهنگی هنری مساجد تاسیس شد.
حجت الاسلام والمسلمین علی ملانوری، مسجد را ضامن و پشتوانه و خاستگاه انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: تشکیل حکومت اسلامی بر پایه مسجد و قرآن و تعالیم اسلامی آرزوی دیرینه علما و مجاهدان بزرگ بود که این آرزوی بزرگ با پیروزی انقلاب اسلامی جامه عمل پوشید.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه بعد از جنگ با استقرار نهادهای مدنی از فرهنگ مسجدی فاصله گرفتیم و اکنون با درک ضرورت و اهمیت مسجد، نزدیک 11 هزار کانون فرهنگی هنری در مساجد ایجاد شده که برای کیفی سازی فعالیت ها، ایجاد کانون های تخصصی ضرورت پیدا کرده است.
وی کانون های تخصصی را یک ظرفیت سازی بزرگ فرهنگی دانست و یادآور شد: خوشبختانه هم اکنون در بحث حمایت مالی کمیته حمایت و نظارت، کانون های تخصصی هم ردیف با موسسات فرهنگی هنری مطرح است.
حجت الاسلام و المسلمین ملانوری، اظهار کرد: فلسفه ایجاد کانون های تخصصی این است که این کانون ها بتوانند نیرو های متعهد و متخصص در حوزه های مختلف هنری، ادبی و فرهنگی را تربیت کرده و سطح کمی و کیفی تولیدات فرهنگی نظام را ارتقا دهند.
وی با تاکید بر اهمیت این کانون ها تصریح کرد: مطمئنا با بیداری اسلامی منطقه و از هم پاشیدن فرهنگ بی پایه غرب و مستولی شده فرهنگ دینی و اسلامی در جهان، چنین کانون های تخصصی هستند که بایستی خودشان را برای مدیریت فرهنگی، تولید فرهنگ و ارایه خدمات فرهنگی و تاثیرگذاری در سطح جهانی آماده کنند.
در ادامه مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان نیز با تشریح طرح و برنامه های اجرا شده توسط کانون های تخصصی مساجد استان، اظهار کرد: برای تقویت این کانون ها از لحاظ نیرو پروری و ارتقای مدیریت و نیز ایجاد خودباوری، اکثر فعالیت ها و طرح و برنامه ها به کانون های تخصصی واگذار می شود.
محمد هادی نیا افزود: تا پایان سال 1389 تعداد کانون های تخصصی 15 باب که از محل سهمیه سال 90 تعداد 9 باب کانون تخصصی در موضوعات مختلف نماز، عترت، امامت و ولایت، ورزش، آموزشی و همایشی و اردوها و چهره به چهره، حجاب و عفاف و عقاید اسلامی به ستاد عالی معرفی شده است.
یادآور می شود، در پایان مدیران کانون های تخصصی استان با بیان سوالات، پیشنهادات و نظرات خود را ابراز کردند و راهکارهای لازم عملی از سوی مدیر کل کانون های تخصصی مساجد کشور ارایه شد.
گفتنی است، انجام حمایت بیشتر از کانون ها، اختصاص به موقع اعتبارات، ایجاد شبکه مجازی مساجد یا حداقل کانون های مساجد کشور، دقت ستاد عالی در خرید و اهدای نرم افزار های کتابداری و توجه به استاندارد و کیفیت این نرم افزارها در سال، کتاب های مفید و مرتبط با مخاطبان کانون ها، حمایت بیشتری از مراکز خانه نور و پشتیبانی فکری و آموزشی نیروهای کانون های تخصصی خواسته های مدیران کانون های حاضر در جلسه بود.
پایان پیام/
نظر شما