ضرورت انسجام و وحدت ملی/ لزوم توجه به مطالعات زیست محیطی در اجرای پروژه‌ها

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان بر انسجام و وحدت ملی توسط مردم و مسئولان تاکید کرد و گفت: در اجرای پروژه‌ها باید مطالعات زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن، کیوان محمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان عصر امروز(8اردیبهشت) در بازدید از پروژه‌های شهرتاریخی ماسوله اظهار کرد: دشمنان از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون از هر حربه‌ای استفاده کرده‌اند تا به انقلاب اسلامی ضربه وارد کنند.

 

وی با بیان اینکه ترفند امروز دشمنان ترویج و تبیین یاس و ناامیدی در بین مردم است، افزود: تمام نیت و هدف دشمنان این است که به مردم «نمی‌شود و نمی‌توانیم» را القا کنند.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با بیان اینکه برخی از همراهان داخلی نباید فکر کنند که این ترویج یاس و بدبینی و ناامیدی صرفا نتیجه یک دولت است و بلکه دشمن کل نظام را نشانه گرفته است، گفت: اگر امروز به این دولت بد می‌گویند اینگونه نیست که بدخواه این دولت و طرفدار دولت قبل و بعد هستند.

 

انسجام و وحدت ملی باید سرلوحه همه کارها قرار گیرد

محمدی با بیان اینکه انسجام و وحدت ملی باید سرلوحه همه کارها قرار گیرد، تصریح کرد: نتیجه هماهنگی‌ها و همدلی‌های مختلف اجرای پروژه‌های مختلف در استان و شهرستان می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: قطعا مدیران اجرایی بدون کمک نمایندگان مجلس در هر منطقه و نیروهای قوه قضائیه، امنیتی و انتظامی قادر به پیشبرد کارها نیستند و تلاش همه ما باید این باشد که در جهت همدلی و انسجام حرکت کنیم.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با بیان اینکه نباید اختلاف سلیقه‌ها را به قدری بزرگ کنیم که اصل نظام آسیب ببیند، اظهار کرد: باید یک نظام و کشوری باشد که مردم طرفدار جناح‌های مختلف باشند.

 

محمدی با بیان اینکه همه ما باید حول محور ولایت و ایران اسلامی یک کار را شروع و به انجام برسانیم، افزود: دشمن می‌گوید نظام کارآمد نیست و ضعیف است اما وقتی خاورمیانه را نگاه می‌کنیم، با ثبات ترین کشور خاورمیانه علی رغم مخالفت‌های همه قدرت‌های جهانی، ایران اسلامی است که در آرامش و امنیت به سر می‌برد.

 

وی با بیان اینکه اگر نظام کارآمد نبود چنین دستاوردهایی به دست نمی‌آوردیم، گفت: ما نباید در استان گیلان که بالای 1200 متر مکعب باران دارد، دغدغه آب داشته باشیم.

 

با وجود مواهب طبیعی استان گیلان؛ نباید دغدغه اشتغال وجود داشته باشد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با بیان اینکه در منطقه‌ای زندگی می‌کنیم که خداوند تمام هنرش را در آن به کار برده است، تصریح کرد: با وجود این مواهب طبیعی نباید دغدغه اشتغال داشته باشیم و روز به روز باید به پیشرفت ما افزوده شود.

 

محمدی خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی که مورد بازدید قرار گرفت، ماحصل برنامه‌ریزی‌هایی است که در سطح ملی توسط مقامات بالاتر انجام شده و توسط مدیران استانی و شهرستانی انجام شده و به ثمر رسیده است.

 

وی با بیان اینکه تا وقتی پروژه‌های نیمه کاره داریم کار عقلانی نیست که به سراغ پروژه‌های جدید برویم، اظهار کرد: پروژه‌های جدیدی که قطعا شروع شود ممکن است در انها هم بمانیم پس باید تمام توان خود را باید برای حل پروژه‌های نیمه تمام بگذاریم.

 

لزوم توجه به مطالعات زیست محیطی در اجرای پروژه‌ها

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان اینکه در اجرای پروژه‌ها باید مطالعات زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد، افزود: اگر این مطالعات وجود نداشته باشد مطمئنا استان جلوی آن را خواهد گرفت.

 

محمدی با بیان اینکه پدافند غیرعامل باید مدنظر قرار گیرد، گفت: پروژه‌هایی که شهرداری در حیطه‌های مختلف مطرح می‌کند باید حتما ماده 23 را مدنظر داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه منطقه فومنات منطقه‌ای تاریخی و باستانی است، تصریح کرد: از حدود 430 شهرستانی که در کل کشور داریم، 20 شهرستان از لحاظ گردشگری در اولویت قرار گرفته‌اند، که بیش از 5 شهرستان استان گیلان در بین این 20 شهرستان بود.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با بیان اینکه امسال بالاترین درصد توریست پذیری را شهرستان فومن در سطح استان داشته است، خاطرنشان کرد: در هیچ کجای کشور به این گونه نیست که علی رغم تعطیل نبودن روز، مردمان زیادی به آنجا سفر می‌کنند اما در طول هفته ماسوله مملو از جمعیت است.

 

محمدی با بیان اینکه تا کنون میانگین توزیع بودجه برای ماسوله بسیار بیشتر از برخی از شهرها بوده است زیرا باید به طور ویژه به این شهرک رسیدگی شود تا ثبت جهانی گردد، اظهار  کرد: باید با تکیه بر دانش بومی، سنت‌های این منطقه و اصالتش را حفظ کنیم.

 

لزوم توجه به اجرای پروژه‌های اولویت دار ماسوله

حسن آقاجانی، شهردار ماسوله با بیان اینکه شهر تاریخی ماسوله به دلیل آسیب‌هایی که هر روز در بحث سرانه طبیعی می‌بیند دارای مشکلات زیادی است، اظهار کرد: این آسیب‌ها سبب هزینه‌های زیادی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه دو کار در این شهرک بسیار اولویت دار است، افزود: آسفالت و باز شدن جاده ماجلان ، تهدید جدی برای شهرک ماسوله است زیرا ظرفیت جاده‌ای کنونی با باز شدن جاده مذکور، محل عبور و مرور ماشین‌های دو استان دیگر هم می‌شود.

 

شهردار ماسوله با اشاره به دیواره‌گذاری رودخانه این شهرک، گفت: حدود یک میلیارد و 600 میلیون تومان تا کنون اعتبار تخصیص پیدا کرده و بالغ بر 2 میلیارد تومان هزینه شده و یک میلیارد تومان دیگر هم برای ادامه کار نیاز است.

 

آقاجانی در ادامه به اجرای دیگر پروژه‌های شهرک تاریخی ماسوله پرداخت و بر تسریع آن پروژه‌ها با توجه به خطراتی که در پی دارد، تاکید کرد.

کد خبر 702295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha