به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری پلیس ،سرهنگ کارآگاه سهراب بهرامی معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی ناجا با اعلام خبر فوق اظهار داشت: رسیدگی و پی جویی جرایمی چون اختلاس، تسهیلات غیر مجاز بانکی، زمین خواری، پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی، ربا خواری، تبانی در معاملات دولتی، تعدی، رشاء و ارتشاء و فرار مالیاتی از ماموریت های معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی ناجاست.
وی افزود: رویکرد ما همکاری، توسعه و تعامل با سازمان های بیرونی موثر در مبارزه با جرایم اقتصادی به منظور برخورد قاطعانه تر با این جرایم است.
معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: این معاونت در سال گذشته با عضویت در کمیته ها و کارگروه های تخصصی برون سازمانی از جمله کمیته پیشگیری از جرایم اقتصادی قوه قضائیه،کمیسیون های مجلس شورای اسلامی، کنوانسیون مبارزه با فساد در وزارت دادگستری ،کارگروه فراقوه ای وصول مطالبات معوق بانک ها، کارگروه ساماندهی بازار ارز و... توانست نقش موثرتری در مبارزه با جرایم اقتصادی ایفا کند.
وی اجرای طرح عملیاتی مبارزه با دلالان و سوداگران بازار ارز در تهران و چند استان و برخورد قانونی با آنها را بخصوص در پایان سال گذشته و ابتدای امسال به منظور کمک به دولت برای جلوگیری از افزایش ناگهانی و سرسام آور قیمت ارز را از اقدام های بسیار موثر این پلیس عنوان کرد.
این مقام ارشد انتظامی به ارتقاء دانش تخصصی کارکنان تاکید کرد و گفت: کارکنان این بخش با شرکت در کارگاه های آموزشی تخصصی داخلی و خارجی مبارزه با جرایم اقتصادی ضمن آشنایی با جدیدترین شیوه و شگرد های مجرمان اقتصادی، راه های نوین کشف جرایم اقتصادی را فرا گرفته و با این ارتقاء دانش توانسته اند پرونده های مهمی را به کشف برسانند.
وی برگزاری جلسه های هیئت های اندیشه ورز با موضوعات روز اقتصادی همانند (موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز ، وضعیت صرافی های غیر مجاز و دلالان ارزی و...) را برای احصاء راهکارهای موثرتر در پیشگیری و کشف جرایم از دیگر اقدامات این معاونت معرفی کرد.
سرهنگ بهرامی به تهیه گزارش پرونده های مهم به همراه آسیب شناسی و ارائه راهکار برای مراجع ذیصلاح با رعایت ملاحظات مربوطه اشاره کرد و افزود: تهیه گزارش و بررسی موضوعات خاص اقتصادی همانند ( بازار ارز ، کارت های بازرگانی، ارزهای دیجیتال و وضعیت اقتصاد ایران ) از دستاوردهای مهم ما در سال 1396بوده است.
معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی ناجا ضمن تشریح دستاورد های مهم این معاونت در سال 1396 به رشد 20 درصدی ارزش ریالی پرونده های متشکله 1396 در مقایسه با سال 1395 اشاره کرد و گفت: افزایش رشد کشفیات به معنی افزایش وقوع در سطح کشور نیست بلکه نشانگر تخصصی تر شدن پلیس و همکاری بیشتر واحدهای مبارزه کننده با جرایم اقتصادی در سطح کشور است.
وی تصریح کرد: پرونده های زمین خواری نیز در مقایسه با سال گذشته با افزایش کشف 34 درصدی روبه رو بوده است که نشان دهنده همکاری مطلوب قوه قضائیه و سازمان های متولی زمین با پلیس در برخورد با زمین خواران است.
سرهنگ بهرامی درپایان به افزایش کشف 29 درصدی پرونده های فرار مالیاتی و همکاری بسیار مطلوب سازمان امورمالیاتی با پلیس در برخورد با مجرمان فرار مالیاتی اشاره و اظهار امیدواری کرد: با تقویت این همکاری شاهد کاهش جرایم باشیم.
نظر شما