«الهادی بن محمد روشو» داور تونسی بخش وقف و ابتدا سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، گفت: نخبگان قرآنی تاثیر زیادی بر جوامع خود دارند و می توانند زمینه های وحدت در جهان را ایجاد کنند و همچنین می توانند نزدیکی بین امتها را فراهم کنند و شعار این دوره از مسابقات قرآن کریم در تهران که «یک کتاب، یک امت» است، تاکیدی بر این مسئله است که کتاب قرآن، امت اسلام را واحد و متحد می کند.
روشو با اشاره به تلاش های بسیار ایران در این دوره از مسابقات بین المللی قرآن کریم، افزود: ایران در زمینه قرآنی به خوبی عمل کرده است و توانسته در این امر موفق ظاهر شود.
وی درباره داوری مسابقات قرآن کریم، گفت: دو سال داوری مسابقات قرآن کریم در ایران را برعهده داشته ام؛ اما بارها در تونس و کشورهای دیگر به عنوان داور در مسابقات قرآن کریم همکاری داشته ام.
این داور تونسی گفت: مسابقات قرآن کریم در ایران، منظم و دقیق برگزار شد و همچنین داورها به صورت کمیته کمیته فعالیت می کردند و هرکدام از داور بر بخش مخصوصی مثلا در بخش صحت حفظ، لحن یا وقف و ابتدا نظارت داشتند و نظر خود را در بخش مورد نظر اعلام می کردند؛ همچنین مسئله قابل توجه در این مسابقات این بود که داورها هیچ کدام از متسابقین را نمی دیدند و نمی دانستند که قاری یا حافظ مورد نظر از کدام کشور است و یا نام این قاری چیست ؟ و تنها صدا را می شنیدند و باید نظر خود را ارایه می کردند و مسئولان برگزاری این مسابقات آیه قرآن کریم «اعدلوا هو اقرب للتقوی» را جاری کردند و این مسابقات به عدالت نزدیکتر بود.
روشو افزود: ایران در این دوره از مسابقات قرآن کریم در تهران ابتکار جدیدی بکار برد و همین امر باعث شده مسابقات قرآن کریم امسال در ایران نسبت به کشورهای دیگر درجه یک باشد.
این داور تونسی با اشاره به دیدار خود با رهبر انقلاب اسلامی ایران، گفت: ایشان مردی با حکمت و محکم است و آنچه می گوید می داند و شخصیت صریح و قوی دارند و دوست دارم که دوباره ایشان را ببینم.
نظر شما