به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 4 اردیبهشت ) در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه، قرار نیست که برای تولید نامرغوب حاشیه امن ایجاد شود، اظهار داشت: در خصوص خرید کالای ایرانی نگاه دولت کالای رقابت پذیر با داشتن کیفیت، استاندارد لازم و قیمت مناسب است.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان باید تلاش کنند محصولاتی با رقابت کالاهای خارجی تولید کنند، تاکید کرد: اگر تولیدات در استان کف استاندارد را داشت و قیمت آن هم بالا باشد، باید آسیب شناسی لازم صورت گیرد و راهکار برای تقویت آن پیدا شود.
احمدی با تاکید به اینکه استفاده از کالاهای خارجی در دستگاه های دولتی استان ممنوع است، تصریح کرد: اما قاعده این است که کالاهای داخلی استان به لحاط کیفیت و قیمت با استان های دیگر رقابت داشته باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امسال در کنار رفع موانع تولید مشکلات واحدهای راکد و نیمه فعال، توسعه واحدهای تولیدی، کیفی بخشی تولیدات با هدف مصرف داخلی و افزایش صادرات در برنامه و دستور کار دستگاه های اقتصادی استان قرار می گیرد.
احمدی اظهار داشت: واحدهای مشکل دار رصد و در مورد چرخه فعالیت آنها بازنگری می شود و اداره کار، بانک ها و همه دستگاه های اجرایی، اتاق تعاون و بخش خصوصی با وحدت رویه و با حدت و شدت بیشتر به مسئله تولیدات رقابتی و توسعه خوشه های کارآفرینی توجه داشته باشند.
وی یادآور شد: 2 هزار میلیارد ریال تسهیلات دولت در این خصوص به استان اختصاص داده است و باید تکلیف بخش اقتصادی را با آن مشخص کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید به اینکه، پروسه شناسایی ظرفیت های یک هزار واحد صنعتی آغاز شود، بیان کرد: محصولات تولیدی قابل رقابت در استان شناسایی و لیستی از آن مشخص و به دستگاه های اجرایی ابلاغ شود.
احمدی به شناسایی و راه اندازی 15 واحد تولیدی مشکل دار استان تاکید کرد و ابراز داشت: واحدهای بدون پروانه مورد بررسی و نسبت به صدور پروانه آنها اقدام شود.
وی به فرهنگی سازی برای استفاده از کالاهای استانی و وطنی در استان تاکید و اضافه کرد: صدا و سیما و رسانه ها در این رابطه حرکت خوبی را آغاز کرده اند و باید این شیوه تداوم یابد و به صورت علمی تر و مستمر ادامه یابد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به خوشه های کار و کار آفرینی و رویکرد استان به این سمت تاکید کرد و اظهار داشت: اگر تاکنون در استان 10 تا 15 خوشه کارآفرینی شناسایی شده، نسبت به ظرفیت و اهمیت آنها اولویت بندی شوند و به صورت مرحله ای به تکمیل خوشه و یا حلقه های آن اقدام شود.
وی به مسئله صادرات در سال جاری تاکید کرد و گفت: اگر در دو سه ماه اخیر حدود 20 درصد افزایش صادرات در استان داشته ایم، باید تلاش کنیم این روند همچنان ادامه پیدا کند.
احمدی گفت: در نشست بعدی اقتصاد مقاومتی استان شعار سال موضوع اصلی خواهد بود و مدیران در آن جلسه با برنامه، ایده، پیشنهادات و راهکارهای مناسب حضور یابند.
نظر شما