مسائل دینی باید به صورت علمی و اعتقادی به جوانان آموزش داده شود/پوشش و حجاب، لباس حضور زن در اجتماع

خبرگزاری شبستان:مديركل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری قم گفت: پوشش و حجاب، لباس حضور زن دراجتماع است و رعایت این امر باعث می شود زن در مسیر اشتغال، آموزش،سیاست وحتی فعالیت‌های هنری با جنس مخالف خود در اجتماع ارتباط مناسب داشته باشد.

معصومه ظهیری عضو هئیت علمی جامعه الزهرا درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به کم رغبتی جوانان به مقوله حجاب گفت: در اسلام برای فرامین دینی رعایت واجبات، یک امرالهی است که برای هر مکلفی برای رسیدن به سن تکلیف واجب می شود.

 

وی افزود: یادگیری، عمل کردن، تقید داشتن به فرامین و ترک محرمات ملزوماتی است که فرد در هنگام رسیدن به سن تکلیف موظف به رعایت کردن آن می باشد .

 

ظهیری ادامه داد: واجب است افراد واجبات دینی خود از جمله نماز و روزه و آنچه که در فروع دین عنوان شده یاد بگیرند،همچنین توجه به احکام برای افراد مبتلا به مسائل با توجه به شرایط واجب است.

 

عضوهئیت علمی جامعه الزهرا تصریح کرد: بحث پوشش و لباس برای حضور اجتماعی ما امری لازم است و خداوند این قانون را گذاشته تا زنان بتوانند در کنار مردان ارتباط و تعامل مناسبی در جامعه داشته باشند.

 

وی اظهار داشت: دین ما دینی است که به زنان اجازه داده در جامعه حضور داشته باشند و فعالیت کنند و این عزت و موفقیت زن در جامعه به جهت پوشش آن است و اگر این امر واجب نبود زن باید در پستو زندگی می کرد و هیچ گونه ارتباطی با بیرون نمی داشت.

 

ظهیری عنوان کرد: پوشش و حجاب، لباس حضور زن در اجتماع است و رعایت این امر، باعث می شود زن در مسیر اشتغال، آموزش، مباحث سیاست، اجتماعی وحتی فعالیت‌های هنری، رغبت وعلایق او .... با جنس مخالف خود در اجتماع ارتباط سالم و درستی داشته باشد.

 

عضو هئیت علمی جامعه الزهرا یاد آور شد: بر اساس فطرت طبیعت، هر دو جنس نسبت به هم رغبت دارند و این علاقه و رغبت، باعث ازدواج و تکثیر نسل می شود و اگر کاری کنیم که نسبت به هم بی تفاوت باشند جرم است و در این دایره ما وظیفه داریم بر روی مسائل ارتباطی و رفتاری کنترل داشته باشیم.

 

رعایت حجاب وعفاف در جامعه باعث ارتباط و تعامل درست افراد با یکدیگر می شود

مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم ابراز داشت: جامعه باید با پوشش، فطرت طبعیت رو مناسب‌سازی کند وعدالت جنسی را در جامعه بوجود آورد چرا که خداوند روابط جنسی همراه با لذایذ جنسی در قالب ازدواج و تعامل  برای دو جنس را متناسب سازی کرده و آن را در قالب پوشش، حجاب و عفاف حفظ کرده است .

 

ظهیری با اشاره به اینکه مردم باید یاد بگیرند که چگونه در جامعه رفتار کنند خاطر نشان ساخت: اولین مرکز آموزش و یادگیری خانواده و اگر خانواده سخت گیری کند و فشار غیرمعمول ،معقول و بدون فایده داشته باشد این عمل باعث کم رغبتی وگریز جوانان از حجاب می شود .

 

وی گفت: اگر در فضای خانواده آموزش مسائل دینی بدون پشتوانه علمی و اعتقادی باشد و خیر و شر عنوان نشود قطعا تاثیرات مثبتی نخواهد داشت چرا که آموزش سلامت و بهداشت جنسی باید در نهاد خانواده به فرزندان یاد داده شود و فواید و مضرات آن در نهاد خانه برای فرزندان همراه با ادبیات ابتدایی بازگو شود تا اعضای خانواده بتوانند آن را درک کنند.

 

مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم یاد آور شد: کانون مدرسه یک پلکان بالاتر ازخانواده است که در این کانون به شبهات دختران و پسران در مدرسه پاسخ داده می شود ویاد می گیرند که پوشش و حجاب داشته باشند و مسائل جنسی را آموزش می بینند.

 

مسائل دینی باید به صورت علمی و اعتقادی به جوانان اموزش داده شود

عضو هئیت علمی جامعه الزهرا ابراز داشت: وظیفه ما نیز در جامعه این است که مسائل دینی و تربیتی، حجاب و مقوله پاسخ گویی به شبهات را ازمهد تا دانشگاه به صورت علمی و اعتقادی به کودکان و نوجوانان آموزش دهیم نه با نگاه خرافه، خواب و داستان .

 

ظهیری عنوان کرد: متاسفانه فضای جامعه ما فضای تحریک آمیز است و باعث ایجاد رغبت، تحریک و تبلیغ می شود و این رغبت را در انسان ایجاد میکند که عفیف باشد و به حجاب توجه کند و گاهی این رغبت می تواند با استفاده از شبکه های اجتماعی فرد را به سمت آرایش وتغییر نحوه پوشش و حجاب تحریک کند در واقع شبکه های اجتماعی تحریک آمیز هستند و برای مردان که شخصیتی تحریک پذیر دارند این فضا می شود فضای ناسالم و الوده که می تواند سلامت فردی و اجتماعی او و زندگی عفیفانه اش را به مخاطره بیاندازد .

 

 وی ادامه داد: در فضای تبلیغ نیز گاهی برخی افراد با دادن اطلاعات نادرست و بیان شهامت و جرات باعث ترویج بی غیرتی در جامعه می شود واین تبلیغات و میل های کاذب باعث می‌شود که افراد از چراغ قرمز عبور کنند و این عبور از چراغ قرمز شهامت نیست بلکه یک نوع تبلیغ نادرست از شهامت و جرات است که فرد را به تباهی می کشاند.

 

داشتن جامعه سالم نیازمند ایجاد حلقه های تربیتی سالم در جامعه است

مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت: قانونمندی، آموزش اجتماعی می خواهد و افراد موظف به رعایت آن هستند و این قانونی که در مجلس مطرح و تصویب می شود تغییر و نقض آن باید در همان مکان مورد تصمیم‌گیری قرار گیرد نه اینکه افراد به تنهایی با قانون شکنی حلقه های ناسالم را در جامعه ایجاد کنند.

 

عضو هئیت علمی جامعه الزهرا اظهار داشت: ما برای داشتن جامعه سالم باید حلقه های سالم تربیتی را ایجاد می‌کنیم، چرا که رعایت قانون شهروندی، ترغیب به حجاب و پوشش، سلامت اجتماعی، نشاط و آرامش اجتماعی و عفاف و حجاب را به همراه خواهد داشت و اگر جامعه به سوی تحریک و تبلیغ کاذب نباشد و به حریم افراد احترام بگذارد می تواند در سایه قانونمندی و احترام به اعضای خانواده در جامعه ای سالم تعامل و ارتباط داشته باشد .

 

وی افزود: اگر درون خانواده، آموزش و پرورش، فضای مجازی، حقوق و شرایط احترام به دیگران رعایت شود ما جامعه ای آرام خواهیم داشت و این رعایت حجاب عفاف و احترام به حریم دیگران باعث می‌شود در آن جامعه نشاط فرهنگی اجتماعی وجود داشته باشد وهمه اعضای آن از رضایتمندی بالایی برخوردار هستند .

 

ظهیری در پایان گفت: باید سعی کنیم برای داشتن یک جامعه سالم در ابتدا قانون شهروندی را تامین و به افراد نشان دهیم که احترام گذاشتن به حریم شخصی دیگران، نوعی قانونمندی است و این باعث می‌شود که جامعه ای که در آن زندگی می کنیم جامعه سالم آرام و بدون دغدغه باشد و خانواده‌ها نیز باید با آموزش درست و نهادینه درراستای تربیت و آموزش دینی جوانان آنها را برای حضور مثبت و سازنده در جامعه آماده کنند.

 

کد خبر 701313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha