آثار شیخ بهایی نشاگر معماری از روی شناخت در راستای گذران مناسب آسایش زندگی است

خبرگزاری شبستان: آثار شیخ بهایی نشاگر معماری از روی شناخت در راستای گذران مناسب آسایش زندگی انسان است و لازمه جلوگیری از فرهنگ غیرایرانی و غیر اسلامی، نگاه کارشناسانه و تخصصی به دور از سهل انگاری در عرصه معماری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، بهاء الدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی در حدود 95 کتاب و رساله در مضامین مختلف نجوم و مهندسی و هنر و ... دارد.

 

سالروز تولد وی که از بنیانگذاران تفکر فلسفی معماری و مکتب اصفهان است به روز معمار نامگذاری شده است.

 

شیخ بهایی در اصفهان در گذشت اما طبق وصیت نامه اش در کنار حضرت امام رضا(علیه السلام) در مشهد مقدس به خاک سپرده شد.

میثم رنجبر، کارشناس مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری مازندران امروز (3 اردیبهشت) در خصوص بزرگداشت شیخ بهایی و روز معمار به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: نمونه های زیاد و مختلفی که از اختراعات شیخ بهایی در تاریخ و آثار تاریخی موجود است نشانگر معماری برخاسته از شناخت زیستی و خاکی و سرزمینی و جفرافیایی آن منطقه است.

 

وی ادامه  داد: آثار شیخ بهایی نشاگر معماری از روی شناخت و اثر هم بافت یا سرزمینی است که انسان بتواند بهره برداری درست از امکانات آن سرزمین در راستای گذران مناسب آسایش زندگی خود باشد.

 

رنجبر اظهار کرد: این شناخت بسیار می طلبد تا معماران معاصر با نگاه دقیق نسبت به سرزمین زیستی انسانی و پیوست فرهنگ دینی و آداب و رسومی بسیار دقیق و از روی حساسیت به این موضوع باشد.

 

این شاعر مازندرانی بیان کرد: جلوگیری از فرهنگ غیرایرانی و غیر اسلامی لازمه اش نگاه کارشناسانه و تخصصی و به دور از سهل انگاری در عرصه معماری است که البته امید است از سوی معماران خبره، این فرهنگ گسترش یابد.

کد خبر 701236

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha