نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات دهستان‌های خراسان جنوبی راه اندازی می شود

خبرگزاری شبستان: جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه در سال جاری خروجی قرارگاه در بحث اشتغال است، گفت: طی دوماه آینده نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات دهستان‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی در مرکز استان راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان  از بیرجند، مهدی هنری امروز (1 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی در استان آغاز شده و اکنون در شش دهستان شامل شوسف و میغان در نهبندان، درح در سربیشه، قهستان در درمیان، پترگان در زیرکوه و منتظریه در طبس طرح‌های مختلف قرارگاه در حال اجرا است.

 

16 روحانی تسهیل گر در دهستان‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی مستقر شدند

وی با تاکید بر اینکه فعالیت‌های زیرساختی و عمرانی، فرهنگی، اشتغال، تعلیم و تربیت و سلامت در این دهستان‌ها با تشکیل کارگروه‌هایی در حال پیگیری است، افزود: همچنین شوراهای اندیشه‌ورز در کارگروه‌ها و این روستاها برای کمک به برنامه‌های اجرایی تشکیل شده است.  

 

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در بخش فرهنگی 16 روحانی تسهیل گر در دهستان‌ها مستقر شدند و به انجام فعالیت‌های دینی و مذهبی می‌پردازند، گفت: همچنین نقشه راه عملیاتی سه ساله برای این شش دهستان در استان سال گذشته طراحی شده و ملاک اجرایی قرارگاه است.

 

تکمیل 82 پروژه های عمرانی قرارگاه آبادانی خراسان جنوبی تا پایان اردیبهشت

هنری با بیان اینکه در حوزه زیرساخت وعمران قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی در مرحله اول 82 پروژه با اعتبار 5 میلیارد و 500 میلیون تومان دارد، عنوان کرد: این پروژه ها 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا پایان اردیبهشت ماه امسال تکمیل می شود.

 

به گفته وی خانه عالم، قنات، استخر ذخیره آب، مسجد و پروژه مطالعاتی آبخیزداری از جمله طرح های فاز اول قرارگاه پیشرفت و آبادانی در این مدت است و یکی از مشکلات اساسی روستاهای این مناطق بحث آبخیزداری است که احداث بندهای خاکی در اولویت کار فاز دوم پروژه های عمرانی این دهستان‌ها قرار گرفته است.

 

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه یکی دیگر از مشکلات اصلی روستاهای این مناطق بحث آب آشامیدنی است، تصریح کرد: در حال حاضر این روستاها با تانکر آبرسانی سیار می شود که باید پروژه های در قالب مجتمع‌های آبرسانی نیاز آبی این مناطق را تامین کند اما بیش از 4 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تلاش می‌شود در این راستا از ظرفیت آستان قدس، بنیاد برکت، بنیاد علوی و سایر دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.

 

فعالیت مستمر 250 سفیر سلامت در دهستان‌های محروم استان

هنری به فعالیتهای کارگروه سلامت در قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان اشاره کرد و افزود: در این کارگروه سبک زندگی اسلامی و اصلاح تغذیه مردم و پیشگیری در دستور کار است.

 

وی با بیان اینکه در بخش سلامت تاکنون حدود 250 سفیر سلامت آموزش دیدند و کارها را در این روستاهای محروم را به صورت مستمر دنبال می‌کنند، ادامه داد: با اجرای طرح فدک در این روستاها سال گذشته به مناسبت روز درختکاری 4 هزار اصله درخت مثمر با اعتبار 30 میلیارد ریال کاشته شده است.

 

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی گفت: در کارگروه تعلیم و تربیت قرارگاه از مدارس مناطق محروم حمایت می کند چرا که مهاجرت بعضی از روستاییان به دلیل ادامه تحصیل فرزندان بوده است لذا در این راستا در دهستان‌های مورد هدف برنامه های آموزشی اجرا می شود و بسیاری از خیران را برای کمک به بحث اموزشی و تجهیزات آموزشی وصل به این روستاها کردیم و همچنین احداث هنرستان‌های خاص روستایی نیز به صورت کشوری در حال پیگیری است.

 

امسال خروجی قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی در بحث اشتغال است

هنری با اشاره به  کارگروه اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی، تاکید کرد: برنامه عملیاتی و اجرایی بحث اشتغال در سال جاری انجام خواهد شد در این راستا تاکنون در مراکز دهستان‌ها نمایشگاه های از تولیدات آنان راه اندازی شده و تا دوماه آینده نیز نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات دهستان‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی در مرکز استان (بیرجند) راه اندازی خواهد شد.

 

وی بایان اینکه بحث گردشگری اشتغال نیز برای آینده در دستور کار است و تورهای شهری برای بازدید از این دهستان‌ها و محصولات تولیدی آنان برگزار می شود، گفت: در سال جاری خروجی قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی در بحث اشتغال است.

 

  

کد خبر 700783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha