به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، هشت سال دفاع مقدس یادآور مردان مردی ایست که تا پای جان خویش در برابر ابرقدرت های شرق و غرب مقاومت و ایستادگی کردند و لحظه ایی آرام ننشستند و در این راه سختی های زیادی متحمل شدند.
جانبازان هشت سال دفاع مقدس مظلوم ترین و فداکارترین افرادی هستند که بعد از جنگ هشت سال دفاع مقدس با تمام نابرابری ها و مشکلات روحی و جسمی خود بعد از 30 سال هنوز که هنوزه با دردها و رنج های این جنگ نابرابر مقاومت و ایستادگی می کنند و لحظه ایی از اهداف و ارزشها عالیه نظام و اطاعت محض از ولایت پا پس نکشیده اند.
میلاد بزرگ حضرت عباس(علیه السلام) بزرگ جانباز اسلام به نام روز جانباز نامگذاری شده است که یادآور جانبازی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در برابرابرقدرت های شرق و غرب است. به همین مناسبت آیت الله سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی به همراه جمعی از مسئولان بنیاد شهید و سپاه استان از خانواده های جانباز نصرآبادی و مهرنیا دیدار کردند.
جانبازان سند حقانیت انقلاب اسلامی در برابر استکبار جهانی هستند
آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در این دیدار اظهارداشت: مقام شما جانبازان از مقام شهیدان بالاتر است چرا که خالصانه تا مرز شهادت در راه حق و وظیفه رفته اید و در این راه رنج ها و سختی های فراوانی را متحمل شده اید.
وی خطاب به این جانباز گفت: از زخم زبانهای افراد نهراسید چرا که میدانی که شما در آن قدم گذاشته اید میدان عشق و جانبازی در راه خداست،
وی با اشاره به اینکه بر شما گوارا باد ایثار و جانبازی در راه حق و خداٰ افزود: شما جانبازان؛ سند حقانیت انقلاب اسلامی در برابر استکبار جهانی هستید.
جانباز 70درصد بیرجندی: به شهدای گمنام غبطه می خورم
علیرضا نصرآبادی جانباز 70 درصد بیرجندی هم در این دیدار با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: بزرگترین دغدغه من این است که از دوستان و یاران شهیدم جا مانده ام.
وی افزود: در طول مجروحیتم در جنگ و تاکنون هیچ گاه نتوانسته ام خواب راحتی با توجه به مشکلات جسمانی ام داشته باشم.
این جانباز قطع نخاع 70 درصد گفت: همیشه سخنم با شهداست که بتوانم با اینکه از جمع آنها بازمانده ام مسیر و راه آنها را ادامه دهیم و مدیون آنها نباشم.
وی با بیان اینکه به شهدای گمنام غبطه می خورم، افزود: ای کاش می شد جای شهدای گمنام باشم و از خدا عاقبت بخیری و محشور با شهداء را می خواهم.
نظر شما