به گزارش خبرگزاری شبستان از قم،حجت الاسلام و المسلمین سید اکبر حسین نژاد امروز (5مهر) در دیدار با رئیس و معاون پژوهش جهاد دانشگاهی واحد استان قم که در محل دفتر تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) انجام شد؛ بر ضرورت تقویت همکاری های آستانه مقدسه با این نهاد انقلابی در حوزه درمان تاکید کرد.
وی اقدامات انجام شده توسط جهاد دانشگاهی قم در حوزه درمان ناباروری را بسیار ارزشمند و نشانگر همتی بلند خواند و اظهار داشت: نعمت برخورداری از حرم مطهر حضرت معصومه (س) و کرامات این بانوی بزرگ تاثیری بی بدیل در موفقیت این حوزه و ایجاد آرامش در بیماران دارد.
حجت الاسلام حسین نژاد با اشاره به راه اندازی بخش مشاوره پزشکی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) خواستار تعامل جهاد دانشگاهی قم با این بخش شد و گفت: متخصصان جهاد دانشگاهی با همکاری با این بخش می توانند به زائران در زمینه درمان ناباوری مشاوره دهند و آرامش را به خانواده ها بازگردانند.
وی پیوند حوزه درمان با معنویت را سبب افزایش تاثیر در روند درمان خواند و افزود: در برخی موارد این پیوند حتی توانسته است به دگرگونی معنوی در افراد و گرایش غیر مسلمان ها به دین اسلام بیانجامد.
مدیر حوزه تولیت مقدسه حضرت معصومه (س) ادامه داد: موفقیت های جهاددانشگاهی در حوزه درمان در استان قم مایه افتخار قم و کاری بسیار ارزشمند در علوم روز است و لذا آستانه مقدسه برای همکاری با این نهاد انقلابی اعلام آمادگی می کند.
وی افزود: بیماران این مرکز می توانند از خدمات زائرسرا که به زودی در حرم مطهر راه اندازی می شود استفاده کنند.
محمد ابراهیم فقیه زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد قم نیز در این دیدار بر ضرورت تقویت صنعت توریسم درمانی تاکید کرد و این اقدام را گامی موثر در جهت تحقق خواسته های مقام معظم رهبری دانست.
وی در ادامه مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان قم را اول مرکز مستقل جهاددانشگاهی در کشور خواند و تاکید کرد: در استان های اردبیل، آذربایجان شرقی و خوزستان نیز با همکاری این مرکز اقدامات خوبی در حال انجام است.
سید رضا طباطبایی قمی، معاون پژوهش جهاددانشگاهی واحد قم نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از روند درمان در مرکز درمان ناباروری واحد قم و موفقیت های اخیر این مرکز گفت: پذیرش سالانه 16 هزار نفر در این مرکز با موفقیت 95 درصدی از افتخارات این مرکز است.
وی با بیان این که دانش پزشکی در حوزه ناباروری امروز در قم بومی شده است، تاکید کرد: این دانش، قابلیت انتقال به خارج از مرزها را دارد و این امر باید با محوریت آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) صورت گیرد.
پایان پیام/
نظر شما