حجاب بیمه زن در جهت تامین امنیت اجتمایی اوست

فرمانده نیروی انتظامی شهر آستارا با بیان اینکه زن در اسلام از جایگاه ویژه ایی برخوردار است، گفت: حجاب، حق بیمه زن برای تامین امنیت اجتمایی او در جامعه است.

سرهنگ نادر خورسند، فرمانده نیروی انتظامی شهر آستارا به خبرنگار شبستان گفت: جایگاه والاى زن مى‏طلبد که این گوهر آفرینش در صدف حجاب قرار گیرد تا ارزش‏هاى انسانى‏اش در امان بماند.

 

وی با بیان اینکه انسان در پناه محافظ، احساس آرامش مى‏کند، افزود: پوشش اسلامى نیز نگهبان زن است و به او امنیت و آرامش مى‏بخشد پس هر چه این پوشش کامل‏تر شود، درصد امنیت و حفاظت زنان بیشتر می شود.


خرسند، اظهار کرد: حجاب، حق بیمه‏اى است که زن براى تأمین سلامت خود مى‏پردازد؛ زیرا حجاب مانع جریان یافتن هواى نفس و نگاه‏هاى آلوده و فاسد به حریم پاک زنان مى‏شود.


وی، نوع پوشش زن را معرف شخصیت عفیف یا هوس‏انگیز او دانست و اضافه کرد: تا وقتى بانوان خود را از دید چشم‏هاى حریص مردان مى‏پوشانند، دریاى نفس آنها آرام است، ولى وقتى به جلوه‏گرى دست مى‏زنند، تلاطم روحى و نابسامانى روانى را براى مردان فراهم مى‏آورند.

 

پرهیز از تحریک مردان:
خداوند در آیه‏اى از قرآن مجید، حکم و حکمت حجاب را چنین بیان مى‏کند:"یا اَیها النَّبِىُّ قُلِ لأَزْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنینَ یدْنین عَلَیهِنَّ مِنْ جَلابیبِهِنَّ ذلکَ أَدْنى أَنْ یعْرَفْنَ فَلا یؤْذَینَ و کانَ اللّه‏ُ غَفورا رحیما.""اى پیامبر! به زنان و دختران خود و به زنان مؤمنان بگو که روسرى‏هاى بلند خود را بر خویش فرو افکنند که این کار براى اینکه آنها (به عفت) شناخته شوند تا از تعریض و جسارت (هوس رانان) آزار نکشند، بسیار بهتر است و خدا در حق خلق، آمرزنده و مهربان است".

 

سرهنگ خرسند با اشاره به اینکه حفظ پاکدامنى منحصر به پوشش نیست، گفت: زن باید از هر گونه رفتارى که سبب تحریک و طمع‏ورزى هوس‏رانان ‏شود به شدت بپرهیزد.

 

وی ادامه داد: در حقیقت آنچه مردان را تهییج مى‏کند سه چیز است، زیبایى، زیور و حرکت‏هاى اغوا کننده که در قرآن مجید، به تبرج تعبیر شده است و رفتار زن مى‏تواند وسیله اغوا و تهییج مرد شود یعنى اگر زیبایى و زیور زنى دیده شود ولى رفتار او معقول و متین باشد مرد اغوا نمى‏شود، به همین دلیل نرم سخن گفتن زن، گاهى از بى‏حجابى هم اغواکننده‏تر است.

 

تأثیر حیا بر پوشش بانوان:
خرسند، در این رابطه گفت: امام على(ع) حیا را زیباترین لباس دنیا مى‏داند و مى‏فرماید: "أَحْسَنُ مَلابِس الدُّنیا الحَیاءُ؛ حیا، زیباترین جامه دنیاست. "


وی به اهمیت حجاب در دیگر ادیان نیز اشاره و تصریح کرد: در دیگر ادیان نیز بر حیا تأکید شده است در انجیل، کتاب مقدس مسیحیان، آمده است: "و زنان نیز به لباس مزین به حیا و پرهیز، خود را بیارایند. "


این مقام مسئول نیروی انتظامی با تاکید برالگو گیری زنان از حضرت فاطمه(س)، اظهار کرد: رفتار حضرت فاطمه(س)، الگو و معیار بسیار روشنى براى همه بشر به ویژه دختران جوان و مسلمان است تا زندگى سعادتمندى داشته باشند.


خرسند ادامه داد: در حقیقت، دختران جوان باحیا و عفاف خود، گامى مؤثر براى حفظ و ارتقای شخصیت و ارزش خود و حفظ موقعیت خویش در برابر مردان بر می دارند.

 

حیا، مانع افتادن انسان در دام انحراف جنسى و ضامن پاک دامنى است
حیا، یکى از بهترین نیروهاى کنترل کننده درونى و سبب سلامت روانى است.


سرهنگ خرسند یادآور شد: اگر به این نداى درونى که نشانه هماهنگى با طبیعت انسانى است، پاسخ داده نشود، تعادل انسان از میان مى‏رود همانگونه که پاسخ ندادن به غریزه گرسنگى و تشنگى، انسان را به سختى مى‏اندازد، پاسخ ندادن به غریزه حیا نیز روابط انسان را مختل مى‏سازد.


وی، ادامه داد: بى‏حیایى، زن را با همه ارزش والاى ذاتى‏اش، ابزارى براى سودجویان مى‏سازد و غرور زنانه‏شان را که بخش جدا ناشدنى از شخصیت زنانگى آنان است، می شکند.


ضعف ایمان:

خرسند با بیان اینکه عمل به آموزه‏هاى الهى جز در پرتو ایمان و آگاهى میسر نمی شود، افزود: بنابراین، کسانى که در اعتقاد به خداوند و ضرورت دستورات دینى تردید دارند و قلب آنها در ایمان به خداوند و محاسبه روز جزا به مقام اطمینان نرسیده است، در عمل به دستورهاى الهى نیز تسامح مى‏ورزند، این افراد که به ضرورت حجاب آنگونه که باید و شاید پى نبرده‏اند، در پاىبندى به آن نیز از خود ضعف و سستى نشان مى‏دهند.


هوس‏رانى:

وی، اظهار کرد: برخى زنان براى ارضاى هوس‏رانى خود به تنوع پوشش، آرایش و زینت بسیار اهمیت مى‏دهند و بهترین اوقات خود را به حضور در محیط‏هاى تجارتى و تفریحى و مهمانى‏هاى مفسده‏انگیز مى‏گذرانند، این دسته از بانوان بدون تفکر و تعقّل مانند اشیاى بى‏اراده به کارهایى دست مى‏زنند که هیچگونه فایده‏اى براى آنها ندارد و از این رهگذر، آسیب‏هاى جدى متوجه آنان مى‏شود.

 

جلب توجه دیگران:

سرهنگ خرسند، در این خصوص گفت: جایگاه حقیقى را با دانش و فضایل اخلاقى مى‏توان به‏دست آورد، ولى برخى زنان که از چنین ارزش‏هایى محروم هستند با نمایش زیبایى‏ها و جاذبه‏هاى طبیعى زنانگى خود به‏دنبال جلب توجه دیگران هستند و مى‏کوشند کمبودهاى کمالى خود را از این راه جبران کنند، غافل از اینکه بى‏حجابى، تنها توجه بیماردلان را به زن جلب مى‏کند که خود، کمترین اعتبارى در جامعه ندارند.

 

دگر آزارى:

وی، ادامه داد: بعضى از زنان که عقده دگرآزارى دارند، با خودآرایى مى‏کوشند تمایلات مردان را برانگیزند ولى بى‏پاسخ بگذارند، این حرکت مردان را عقده‏مند می کند و در مقابل، زنان سادیسمى از این حرکت خود لذت مى‏برند.

 

غرب‏زدگى:
سرهنگ خرسند، یکى از مشکلات دیرینه جوامع مسلمان را پیروى کورکورانه و بدون تفکر و تحلیل آنان از غرب اعلام کرد و افزود: آنها توجه ندارند که اگر غرب به ارزش‏هاى انسانى زن مى‏اندیشید هرگز به برهنگى و استفاده ابزارى از او فکر نمى‏کردو این در حالى است که زن مسلمان، ارزشمندتر و والاتر از آن است که به‏دنبال سلوک غربى باشد و از زن غربى که از ماهیت انسانى خود تهى شده است، الگو بردارى کند.


تبلیغات استعمارى:
زنان، توان اثرگذارى بالایى دارند و استعمارگران نیز از این نکته بیشترین بهره‏ بردارى را مى‏کنند.

 

سرهنگ خرسند، خاطرنشان کرد: استعمار براى رواج فرهنگ برهنگى از راه‏کارهاى گوناگونى بهره مى‏برد که در این میان، زن مسلمان باید با هشیارى کامل خود را از دام صیادان عفاف به دور دارد.


وی افزود: عده‏اى از زنان فریب‏خورده در راه ترویج مدهاى مبتذل در جامعه اسلامى به مهره بى‏مزد و مواجب استعمار تبدیل شده‏اند، اینان در حقیقت سربازان تهاجم فرهنگى غربند که مشکلات گوناگونى مانند نابسامانى روحى و خانوادگى، پاى‏بند نبودن به ارزش‏هاى دینى و فقر و ندارى، آنان را به این روز انداخته است.


مدگرایى:
سرهنگ خرسند در این خصوص یادآور شد: مدگرا مى‏کوشد همواره از تازه‏هاى لباس و آرایش آگاه شود و به هر قیمتى از آنها بهره گیرد.


وی خاطرنشان کرد: مدگرایى کورکورانه، نتیجه غلبه شهوت و تنوع‏طلبى افراطى بر روح انسان است و شهوت لباس، زنان و دختران و افراد مدگرا را به اسارت مدسازان درآورده است.


فرمانده نیروی انتظامی شهر آستارا ادامه داد: مدسازان پشت‏پرده که با بهره‏گیرى از پژوهش‏هاى گسترده روان‏شناسى به طراحى مدهاى جدید مى‏پردازند با طرح مدل‏هاى تحریک‏آمیز کفش، لباس و آرایش زنان، مقلدان بى‏اراده را اغفال مى‏کنند.


عدم نظارت سیاست‏گذاران فرهنگى:
یکى از وظیفه‏هاى مهم مسئولان فرهنگى کشور، نظارت بر مؤسسه‏هاى تولید پوشاک است که بسیارى از آنها به مراکز مدسازى و دوخت لباس‏هاى مبتذل تبدیل شده‏اند این مراکز، آزادانه و به دور از هرگونه نظارتى، لباس‏هاى غیرمعمول و غیرشرعى تولید مى‏کنند و حتى لباس‏هاى کودکان و نوجوانان نیز از مدسازى اینان در امان نمانده است.


فرمانده نیروی انتظامی شهر آستارا در این خصوص تاکید کرد: نظارت بر فرآورده‏هاى فرهنگى، تولید و نمایش فیلم و رفتار بازیگران از تبدیل شدن تلویزیون و سینماى کشور به صحنه ترویج مدهاى غربى جلوگیرى مى‏کند.


خرسند با اشاره به جایگاه تربیت در خانواده، افزود: مسائل اخلاقى و تربیتى از ظرافت خاصى برخوردار است و از پایین‏ترین دوره سنى شکل مى‏گیرد.


وی ادامه داد: اشتباه است که به مسائل تربیتى مربوط به شرم و حیاى دختران تا نه سالگى توجه نشود و بعد با فرارسیدن زمان تکلیف از آنها خواسته شود تا یک‏باره در درون خود انقلاب برپا کنند.


خرسند با بیان اینکه امور تربیتى، حقایقى هستند که باید به‏ تدریج شکل گیرند، اضافه کرد: حجاب نیز یک فرهنگ است و باید به تدریج و در گذر زمان در روح و جان آدمى نهادینه شود. صفت ارزشمند حیا، ارزشى بزرگ به زن مى‏بخشد و بى‏حیایى، او را از مقام انسانیت به زیر می کشد.


پایان پیام/ 

کد خبر 69918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha