اجرای بیش از هشت میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی مراکز دولتی در خوزستان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، از اجرای بیش از هشت میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی فنی و حرفه ای در بخش دولتی استان طی سال ۱۳۹۶ خبر داد.

عبدالنبی سواعدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، با اعلام این مطلب به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: در 38 مرکز ثابت دولتی با بیش از 300 کارگاه آموزشی، هشت میلیون و 397 هزار و 847 نفر ساعت از جوانان استان در حرفه های مختلف، آموزش مهارتی به صورت رایگان را فرا گرفتند.

 

وی افزود: آموزش های ارائه شده بخش دولتی شامل مراکز ثابت دولتی، سیار شهری، زندان، پادگان، مناطق روستایی، جوار کارخانجات، عشایر، جوار دانشگاه و مراکزASD ، صنعت ساختمان و سایر تفاهمنامه های منعقده است.

 

سواعدی، اضافه کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با 38 مرکز ثابت، حدود 290 کارگاه ثابت، 20 کارگاه در پادگان، 18 کارگاه در ندامتگاه، 85 کارگاه روستایی و 65 تیم سیار، 14 مرکز آموزشی جوار و بین کارگاهی، 12 کارگاه جوار دانشگاه با ظرفیت آموزشی بیش از هشت میلیون نفر ساعت در بخش دولتی آموزش رایگان متناسب با نیاز بازار کار ارائه می دهند.

 

وی تصریح کرد: دو مرکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای در شهرستان های اهواز و دزفول با تعداد حدود 950 دانشجو در 12 رشته کاردانی و کارشناسی مشغول به تربیت نیروی تکنیسن و کاردان هستند و تعداد بیش از 600 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای فعال در بخش غیر دولتی با ظرفیت آموزشی 11 میلیون نفر ساعت وظیفه توانمندسازی نیروی ماهر و متخصص را در استان برعهده دارند.

 

مدیرکل فنی و حرفه ای خوزستان، خاطر نشان کرد: آموزش های مهارتی توسط کادر مجرب آموزشی و با تجهیزات نوین و در قالب استانداردهای بین المللی اجرا می شود تا بسترلازم را برای رسیدن به اهداف سازمان و ایجاد زمینه اشتغال فراهم کنند.

 

وی با اشاره به اینکه همچنین آموزش روستایی و عشایری به میزان 751 هزار و 665 نفر ساعت اجرا شد، بیان کرد: آموزش روستایی وعشایری بر اساس نیازسنجی برای تعیین نیازهای آموزشی و اولویت بندی این نیازها به منظور هدفمندکردن آموزش مهارتی و بهره مندی هر چه بیشتر آنان از فرصت های آموزش فنی و حرفه ای برنامه ریزی شد.

 

وی ابراز کرد: آموزش فنی و حرفه ای برای متقاضیان شغل و یا ارتقای شغل به ویژه کارآفرینی در مناطق روستایی و عشایری در بخش های کشاورزی، صنایع دستی و گردشگری با اولویت استفاده از خدمات نوین و مشارکت در فعالیت ها و بهبود تولیدات ارائه شد و جوانان این مناطق می توانند با فراگیری آموزش مهارتی فرصت بیشتری برای ورود به بازار کار و یافتن کار مورد علاقه و متناسب با مهارت های آموخته شده داشته باشند.

 

کد خبر 699172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha