به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، مهدی قره شیخلو رئیس دارالقرآن کریم کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همه ساله برنامه هایی برای اجرایی شدن به استان ها ابلاغ می شود و استان زنجان وضعیت قابل قبولی در حوزه فعالیت های قرآنی دارد.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای استان زنجان در این حوزه افزود: هنوز به نقطه مطلوب مورد نظر نرسیده ایم ولی استان کارنامه قابل قبولی دارد.
قره شیخلو گفت: از آنجائیکه قرآن مربوط به همه است مسوولان استان هم باید در این حوزه به موسسات قرآنی کمک کنند.
رئیس دارالقرآن کریم زنجان افزود: هزینه در حوزه قرآن در حقیقت سرمایه گذاری است و باید سعی کنیم از محل اعتبارات استانی و ملی در این حوزه کمک کنیم.
وی با یادآوری اینکه سرمایه گذاری در حوزه قرآنی در کشور سرمایه گذاری مناسبی نیست، گفت: در کل لایحه بودجه سرجمع اعتبارت قرآنی با یک قرارداد یک وزارتخانه مساوی است.
قره شیخلو با انتقاد از سرمایه گذاری اندک در این حوزه ادامه داد: بایستی حمایتی قابل پذیرش از این حوزه داشت چرا که امروز با نقطه مطلوب فاصله داریم.
وی با اشاره به اینکه مردم هم باید در کنار دولت به کمک این حوزه بایند، گفت: در مراسم عزاداری نذورات بسیاری از سوی مردم انجام می شود که انتظارم داریم مردم هم در این زمینه وارد شود.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه فرصت سازی و اطلاع رسانی لازمه جذب خیرین در این حوزه است، گفت: خیرین قرآنی در سنوات اخیر به صورت جدی پیگیری می شود.
رئیس دارالقرآن کریم ادامه داد: اعتقاد داریم امام حسین و قرآن یکی است و انتظار از مردم هم در این حوزه وجود دارد و باید فضایی ایجاد شود تا حمایت های دولتی و مردم در کنار هم به توسعه برنامه های قرآنی در کشور کمک کند.
وی ادامه داد: منظور از قرآن آموزش های کاربردی قرآن است که در زندگی مردم تاثیرگذار باشد و فکر مردم را قرآنی کند.
قره شیخلو در ادامه به نقش رسانه ها در توسعه فضای قرآنی تاکید کرد و گفت: آنطور که در حوزه های ورزشی وارد شده اند، حوزه قرآنی مغفول مانده است چرا که بسیاری از مراکز قرآنی اطلاع ندارند و باید از طریق رسانه ملی به مردم معرفی شوند.
این مقام مسوول ادامه داد: در برنامه های تلویزیونی باید چهره های قرآنی برتر را به عنوان الگو به جوانان معرفی کرد.
نظر شما