74 شهید دوران دفاع مقدس از مسجد ابوالفضل(ع) سمنان به معراج رفتند

مسجد حضرت ابوالفضل(ع) سمنان در دوران دفاع مقدس محل وداع خانواده ها با شهیدانشان و نگهداری پیکرهای مطهر شهدا بود. این مسجد که 74 شهید را تقدیم انقلاب کرده است، رزمندگان را سازماندهی و عازم جبهه های جنگ می کرد...

ابراهیم حدادی، جانشین پایگاه مسجد و مجمع ابوالفضل (ع) سمنان، این مسجد را اولین پایگاه اعزام نیروهای رزمنده و معراج شهدا در دوران دفاع مقدس در این استان دانست و به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به اهمیت و نقش کلیدی و اساسی که مساجد در کشور اسلامی ایران دارند، مسجد حضرت ابوالفضل (ع) نیز مانند سایر مساجد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اولین پایگاه سامان‌دهی امور جنگ در این استان شناخته شد.

 

وی افزود: مسجد ابوالفضل (ع) توزیع ارقام کوپنی، رسیدگی به مشکلات مردم و مکان آموزش مباحث دینی و قرآنی بود و با آغاز جنگ تحمیلی مسجد، مکان اعزام نیروهای داوطلب جنگ و کمک و پشتیبانی از رزمندگان اسلام شد.

 

حدادی ادامه داد: خواهران در مسجد علاوه بر تشویق نیروهای رزمنده و برادران، همسران و پدران خود برای شرکت در جبهه‌های جنگ، پشتیبانی و حمایت‌های بی‌دریغی نیز انجام می‌دادند. تهیه ارزاق، بسته‌بندی مواد غذایی و البسه از جمله فعالیت‌های خواهران در مسجد ابوالفضل (ع) سمنان همانند سایر مساجد ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس بود.

 

جانشین پایگاه مسجد مجمع ابوالفضل (ع) گفت: تقریبا هفته‌ای یک کامیون از کمک‌های مردمی در این مسجد جمع‌آوری و به جبهه‌ها ارسال می‌شد و از طرف دیگر این مسجد پایگاه مناسبی برای استراحت نیروهای رزمنده و پذیرایی از آنها تا اعزام به جبهه‌ها بود. به عنوان نمونه از استان‌های همجوار خراسان رضوی رزمندگان ابتدا به سمنان می آمدند و سپس بعد از پذیرایی راهی جبهه‌ها می‌شدند.

 

وی افزود: این مسجد در دوران دفاع مقدس محل طبخ غذای گرم، محل وداع خانواده شهدا با شهیدانشان، مکان نگهداری پیکرهای مطهر شهدا بودند.

 

حدادی با اشاره به 74 شهید مسجد حضرت ابوالفضل (ع) اظهار کرد: بسیاری از این شهدا از سرداران دفاع مقدس و رزمندگان برجسته بودند که از جمله آنها می‌توان به شهید محسن سیادتی، اولین فرمانده پایگاه مقاومت مسجد و مجمع ابوالفضل (ع)، شهید غلامعلی میرهاج، معلم اخلاق مسجد، برادران حسن و حسین شاهی از فعالان مسجد و پایگاه و نیز برادران شهید محمدتقی روشن‌نهاد اشاره کرد. 

 

وی پیرامون زندگی شهید محسن سیادتی گفت: شهید سیادتی از فرزندان خانواده‌ای روحانی و سادات، عضو هیئت مرکزی مجمع و مسجد بود و نقش بسزایی در برپایی جلسات قرآن در ایام محرم و عزاداری سالار شهیدان ایفا می کرد. شهید سیادتی با داشتن همسر و فرزند همواره حضور مستمر و فعالی در جبهه‌های جنگ داشت و هرگز داشتن فرزند و همسر را مانعی برای شرکت در جبهه‌ها برای خود قلمداد نمی‌کرد.

 

حدادی با اشاره به خصوصیات اخلاقی شهید محسن سیادتی خاطر نشان کرد: شهید سیادتی دارای اخلاقی خوب، چهره‌ای گشاده بود و همین عامل باعث جذب نیروهای متعدد به مسجد می‌شد. تدبیر، درایت، ایجاد و حفظ وحدت، نظم شرکت مستمر در نماز جماعت از بارزترین خصوصیات اخلاقی شهید سیادی است، شهید سیادتی در سال 1334 به دنیا آمد و 21 اسفند سال 62 در جزیره مجنون (عملیات خیبر ) به درجه رفیع شهادت رسید.

 

شایان ذکر است، شهید سیدمحسن سیادتی، فرزند سیدعلی متولد سال 1334 از شهرستان سمنان در 21/12/62 در جزیره مجنون به شهادت رسید.

فرازهایی از وصیت‌نامه شهید:
مادرم! پیرو راه حضرت زینب باش. در فقدان فرزندت که امانت خداوند بوده است، گریه مکن که از این عمل، منافقین و افراد ضد انقلاب خوشحال خواهند شد.
پدرم! یکی از علایم اعتقاد به معاد، صبر و استقامت است، شما صبر پیشه کنید و با صبر خود بر دهان یاوه‌گویان بزنید.
همسرم! تو خود راضی بودی که در راه خدا مجاهدت نمایم. شیرزن باش مثل حضرت زینب و پیام‌آور خون شهدا باش تا شما هم با پیام خود، در راه جهاد شریک باشید. اگر گریه می‌کنید برای امام حسین علیه‌السلام و تنهایی او در صحرای کربلا گریه کنید. برای من و امثال من گریه نکنید که ما یاوران امام زمان(عج) بودیم.
همکاران کارگرم! در جبهه کار و کارگری چنان بجنگید تا آمریکا، شوروی و ابرقدرت های ضد اسلام دیگر نتوانند بر ملل مظلوم و ستم دیده بخصوص مسلمانان تسلط پیدا کنند.

پایان پیام/

 

کد خبر 69812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha