به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، مهندس فرج الله رجبی، نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی امروز (18 فروردین) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در جاهایی هر 2 گروه اصولگرا و یا اصلاح طلب باید هم افزایی و تا به مشکلات غلبه کنند، گفت: به نظر می رسد مقداری نیازمند رویکرد جدیدی در برخی از حوزه های مدیریتی هستیم و توقعاتی که از اصلاح طلبان می رود، توقعات بیشتری است.
وی با اشاره به اینکه اصلاح طلبان با رویکرد و وعده های خاصی وارد شده اند و توقع مردم اینست که در ادامه فعالیت های خودمان به آنچه گفته شده پایبند باشیم که این نیازمند یک نوع اقداماتی است، اظهار داشت: در 20 سال گذشته بزرگترین وظیفه اصلاح طلبان این بوده که خواسته های مردم را اجرا کنند و باید با رعایت هنجارها، بتوانیم آنچه را که خواست های جامعه را در نظر بگیریم و حتی ارائه طریق کنیم.
این نماینده مجلس اضافه کرد: بزرگترین گزافه ای که علیه اصلاح طلبان گفته می شود، اینست که می خواهند آنان را به سکولارها منصوب کنند، اصلاح طلب به معنای درک شرایط زمانی و مکانی در دینداری بوده و این فرق ما با اصولگرایی و سکولاریسم است.
وی با تاکید بر اینکه ما متکی به آرا مردم هستیم، اظهار داشت: مجموعه برایند اتفاقات سال گذشته، نشان داد که همیشه عبور از اصلاح طلبی الزاما به رجوع به اصولگرایی نمی انجامد که اتفاق ارزش سیاسی جریان اصلاح طلبی را بیشتر می کند.
مهندس رجبی در خصوص حقوق نمایندگان هم گفت: این عدادی که گفته می شود بر اساس ذهنیات افراد است و تحلیل آن هم تحلیل درستی نیست و نباید مردم را با موضوع مشغول کرد.
وی با تاکید بر اینکه همه این ردیف هزینه هایی که گفته شده، وجود دارد، افزود: حقوق من به 60 میلیون ريال نرسیده است، برای حقوق باید هر نماینده به حسابداری برای حساب حقوق مراجعه کند و گاهی حقوق خوب و گاهی بد را تجربه کرده است و من عدد هشت میلیون ريال هم داشتم، من مسئله گفته شده حقوق توسط یکی از نمایندگان را نه تایید و نه رد می کنم.
نماینده مردم شیراز در خانه ملت با تاکید بر اینکه پایه حقوقی هر نماینده بین 54 میلیون ريال تا 60 میلیون ريال هست، اظهار داشت: هزینه دفتر جز تکالیفی است که مجلس گذاشته است و هزینه اجاره دفتر به تعداد شهرستان های حوزه انتخابیه هر فرد توزیع می شود.
رجبی با یادآوری این مطلب که من یک هزینه بابت دفتر و افراد حاضر در دفتر در شیراز و تهران می گیرم و اگر افرادی بیایند به شکل فی سبیل الله در دفتر کار کنند کمپینی راه می اندازم که عنوان آن «کمپین پس دادن هزینه دفتر» خواهد بود، افزود: مگر افراد حاضر در دفتر می توانند بدون دریافت هزینه کار کنند.
وی با یادآوری این مطلب که هزینه دفتر و هزینه ایاب و ذهاب، هزینه دریافتی است، اظهار داشت: حقوق نمایندگان، همان 50 تا 60 میلیون ريال است و مسائل رفت و آمد و سکونت در تهران برای نمایندگان باشد باید مجلس در نظر بگیرد انباشت اینها در کنار هم باعث می شود تا ارتباط مردم با مجلس سلب شود و عدم شفاف سازی باعث می شود که از مسائل اصلی باز می مانیم و این یک روش است که ذهن جامعه را به سمتی فریز کنند و سایر موضوعات از دید مردم مغفول می ماند و از نقاط اصلی به نقاط فرعی ببرد.
رجبی، سرنخ بسیاری از فسادهای کشور را در موسسه های اعتباری دانست و اظهار داشت: این سئوال من از رئیس جمهور بوده و آن را هم پس نخواهم گرفت و حتی به سایر نمایندگان این موضوع را گوشزد کرده ام.
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص قانون شفاف سازی، میزان داشته های مسئولین و نمایندگان است، اظهار داشت: مگه الان قانون در این خصوص برای اینکه افراد میزان داشته های خود را اعلام کنند، نداریم، چرا باید دوباره قانون دیگری با همین مضمون مصوب کنیم، فعلا با قانون فعلی بروند دنبال آنچه که معلوم شده و مقابله کنند و اگر صرفا قانون اجرا نشود، به طور حتم یک دستور شعاری خواهد بود و طرح مجدد موضوع باعث می شود فضای ذهنی جامعه به سمتی دیگر برود.
رجبی با یادآوری این مطلب که استیضاح وزیر تعاون نشان داد، نمایندگان با آزادی کامل شکل گرفت ولی در استیضاح وزیر راه مسئله ای پیش آمد برخی از نمایندگان جدی استیضاح جزیی از فراکسیون امید بودند، اضافه کرد: بخشی از نمایندگان استیضاح کننده عضو فراکسیون امید بودند اما نظر فراکسیون را نپرسیده بودند، آنان می باید تحت دستور فراکسیون باشند اما کاش به عنوان نماینده موضوع را مطرح می کردند و شاید در این صورت، نتیجه نهایی فرق می کرد و در نهایت باید گفت اگر فراکسیون امید حمایت نمی کرد وزیر استیضاح می شد.
رجبی در پاسخ به سئوالی در خصوص سانسورهای صدا و سیما به ویژه سانسور لوگوی باشگاه رم ایتالیا، اظهار داشت: آنقدر آش سانسورها شور شده که مجریان تلویزیون هم هرازگاهی متلک به سانسور ها می اندازند و من برای سانسور متاسف هستم و نباید عده ای خود را دیندار و دیگران را لاابالی بدانند و قبل از اینکه باید به سانسور بپردازیم و باید تکلیف خود را بدانیم.
وی با اشاره به اینکه ما هنوز در این خصوص تکلیفمان با خودمان روشن نیست، افزود: سیستم ما سیستم نفی است و آنچه نباید را می دانیم ولی آنچه را باید انجام دهیم نمی دانیم.
این نماینده مجلس در خصوص تلگرام هم گفت: به خاطر اینکه از تلگرام استفاده های سیاسی و امنیتی شد، به نتیجه فیلترینگ رسیده اند، امروز امکانات فناوری به گونه ایست که فیلترینگ جواب نمی دهد باید گفت چه تولید رسمی خوبی داریم که رقابت کند.
رجبی با اشاره به اینکه به جای فیلترینگ باید اجازه دهیم مطبوعات آزادتر باشند و صدا و سیما هم بلندگوی یک طیف نباشد و راه ساده همان اجازه دادن به آزادی های عمومی است در صورت آزادی های عمومی فرهنگوران جامعه با تندروی ها مقابله می کنند، یادآور شد: تا زمانی که اعتمادسازی نشده است برخی به ارائه اطلاعات به پیام رسان داخلی اعتماد نمی کنند، چطور است به حرف احمدی نژاد به مصلحت تحمل می شود، به همان مصلحت رسانه ها و جوانان را تحمل کنیم.
وی افزود: احمدی نژاد که امروز خودش را به عنوان سخنگو می داند و صدر به ذیل را زیر سئوال می کشد باید بگوییم خودت جای سئوال هستی و باید در محلی که از وی سئوال می شود، قرار بگیری نه اینکه سخنگو باشی، احمدی نژاد از اول حالش خوب نبوده است دوستان اصولگرا برای اینکه می خواهند از این تحفه عبور کنند، آن را کم اهمیت می دانند در حالی که خیلی پر اهمیت است.
رجبی افزود: دلار زیر 45 هزار ریال نخواهد رفت اما تا کجا صعود می کند را نمی دانم.
نظر شما