موسی سنچولی، جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان به خبرنگار شبستان گفت: از آن جهت که عقل، فطرت و وجدان اخلاقی در همه انسان ها با هر آیین و مذهبی که دارند ضرورت امر به معروف و نهی از منکر را درک می کند، طرح آن در سطح بین اللمللی مطلوب و لازم است و این امر پذیرش جوامع بشری و مجامع حق گرا را به همراه داشته و احکام مترقی و انسان ساز اسلام را به دنیا معرفی می کند.
وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر فریضه ای همگانی است، افزود: اهمیت امر به معروف و نهی از منکر به قدری است که قرآن کریم از امتی که به این دو موضوع اساسی توجه دارد به عنوان برترین امت ها و امت ممتاز نام برده و چنین امتی را رستگار و سعادتمند معرفی می کند.
سنچولی در ادامه امر به معروف و نهی از منکر را از عناصر برجسته مکمل انسان دانست و اظهار کرد: مسلمان واقعی کسی است که به اصول دین اسلام معتقد بوده و بر طبق ایمان خود عمل کند.
جانشین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان موضوع امر به معروف و نهی از منکر را علاوه بر ابعاد دینی و شرعی امری مسلم عقلی دانست و خاطرنشان کرد: این دو فریضه در دین اسلام تعبدی نیست بلکه اصرار اسلام به اهمیت این دو موضوع اساسی در حقیقت ارشاد به حکم عقل است.
وی با اشاره به مفاسد حاکم بر جوامع بشری از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان بهترین راهکار اصلاح این مفاسد یاد کرد و گفت: اگر همه دولت ها و ملت ها برای احیای امر به معروف و نهی از منکر برنامه ریزی و تدبیر لازم را داشته باشند، دامنه معضلات و مفاسد اخلاقی و اجتماعی در دنیا کاهش می یابد.
سنچولی تاکید کرد: گسترش نظارت همگانی برای اصلاح هر جامعه ای امری ضروری است و وظیفه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر نیز فراگیر کردن تذکر لسانی است.
پایان پیام/
نظر شما